tisdag 10 april 2012

Svar på en kommentar ang uppdatering


Va smickrande. Det är sånt här jag lever på. Vampyrer lever på blod och jag lever på fina ord;)

Så här är det, just nu har jag det här med huvudet (Hortons) och jag är för det mesta sängliggandes.  Osminkad och i t-shirt ligger jag och ser på tv, vilar och surfar på datorn. Ibland åker vi till maxi och handlar mat och går till apoteket. Så nå roliga bilder från min vardag blir det ju inte. Inte heller nå roliga eller intressanta bilder på mig. Jag kan inte tvinga fram ett blogginlägg för då blir det inte bra. Känner mig inte stressad över att pumpa upp blogginlägg för ni går ju ändå in här för att se om jag skrivit nåt nytt och ni vet ju att det kommer=) För visst vet ni det?

3 kommentarer:

  1. Kul att du svarade! Det hade du inte behövt :) Men förstår dig! Krya på dig. Hoppas du kommer in i en bra period snart :)Måste bara tillägga, att även ifall jag inte vet hur min kropp kommer se ut efter förlossningen, så motiverar du mig att vara stolt över kroppen hur det än blir. Jag vet att min sambo kommer tycka att jag är fin hur jag än ser ut, och det är ju huvudsaken! Att du la ut bilder på din kropp är strongt gjort! You go girl! :) Ta hand om dig!

    SvaraRadera
  2. Usch din stackare, det ser verkligen ont ut.
    Hoppas du snart blir bättre.
    Krya på dig!
    Kram <3

    SvaraRadera
  3. Jag hoppas verkligen att det ger med sig snart. Och jag hoppas att du får vettig hjälp. Visst, man kanske inte kan bli botad, men lindrad.
    Ta vara på dig!

    Kram, Lina

    SvaraRadera