söndag 29 april 2012

Med bästa syster, finaste ungen och sötaste Hiro

Idag skulle syster komma hem till mig. Var själv hemma. När hon kom hade jag precis kommit ut med barnvagn och Hiro. Det var så skönt så vi gick upp och lämnade min jacka och bytta till tunn mössa på ungen. Sen gick vi ner mot stan. Gick till vattnet och var där. Sedan till en park med stora gräsmattor. Gick och köpte kaffe och sen hemåt.
Underbar start på dagen!
Hahaha. Det ser ut som om jag har en halv hund. Han kissar på frambenen, så bakbenen är i luften lite bakom honom. Ser ut som om jag kapat av halva Hiro i photoshop. Hahahahah.
 På vägen hem satte sig Hiro mitt på cykelbanan och vägrade gå. Det betyder "bär mig, jag orkar inte gå mer. Han fick åka lite vagn=)

1 kommentar:

  1. Jag lär ju inte vara den första som säger det men here we go - jisses vad lika ni är!! Speciellt med brillor på, då ser man knappt någon skillnad alls. :)

    Sv: nu är bilderna uppe från Ullared. Det fanns en hel avdelning med shabby chic grejer, jag vet att du också hade älskat allt där och jag fick bara titta bort och gå därifrån.
    Vi var bara där väldigt snabbt så vi gick in, tog det vi skulle ha och gick igen. Ska snart dit igen när man har råd att spendera mer.
    Håller inte med om att det blivit dyrare men de har ju mycket mer fina grejer som är liiite högre pris men låångt ifrån vad man är van vid i andra affärer. :)
    Ska du dit snart?

    Kram

    SvaraRadera