tisdag 10 april 2012

Nytt til ansiktet

Ibland känner jag mig torr i ansiktet.
Köpte en spray på Body shop som man kan spruta i ansiktet, även när an har makeup.

8 kommentarer:

  1. Såg att du hade kommenterat på min blogg nu. Hehe. Ja, jag har norsk blogg. Jag ÄR svensk. Okej, 25% norsk :P Men jag flyttade till Norge i somras med min norska pojkvän, som hade bott hos mig i Sverige i 3 år :) Vi bor precis vid gränsen mellan Sverige och Norge. Men Norge var rätt för oss :) Kram

    SvaraRadera
  2. Nu har min kommentar ingenting med ditt inlägg att göra, men jag har nyss kollat igenom din blogg på bilder på din lilla Hiro och han är bara för söt!
    Jag har själv en pomeranian hane på 6 månader och vi leker och trixar! För ett tag sen la du upp en video på när Hiro gör trixet Gullig. Jag blev helt förtjusad när jag såg honom göra det så jag har försökt med min valp. Men det går inte så bra, så jag undrar om du skulle kunna berätta eller kanske visa hur du gjorde för att lära Hiro det. Skulle vara supersnällt av dig :) Kram!

    SvaraRadera
  3. Åh den måste jag testa, känner mig ofta torr i ansikte..

    SvaraRadera
  4. En valp är svårare att lära. Då är det ju ligg, sitt och vacker tass. Gullig lärde jag Hiro när han var 2 år. Han gjorde gullig när han tiggde mat. För då la han tassara på på mig när jag åt och sen backade han lite och då hamnade tassarna på magen. Då såg jag att han kunde och ville göra att han gjorde så på komando. Jag tränade med godis läääänge genom attförst sitt, sen vacker tass, sen tog jag upp den andra tassen och gav honom godis. På nåt vis gick det till slut. Visst är det det gulligaste du sett??

    SvaraRadera
  5. Du får ursäkta mig, men hur kan man bli så annorlunda i kroppen när man är såpass ung, efter ett barn bara.
    Helt otroligt, jag är mkt äldre än du, fött ett barn och har snyggare kropp.
    Men gud så trist för dig!

    SvaraRadera
  6. Men usch vilken skit kommentar! Mår du bättre av att skriva så? Grattis till dig då, jag tycker i så fall att även om du har snygg kropp som du säger så är du rätt så korkad. Marlenes son är inte så gammal och vi har alla olika genetik. Du säger att du mycket äldre än Marlene men med din kommentar låter det som om du är mycket yngre.
    Vem tjänar på din kommentar???? Idiotiskt. Nu blir jag arg dessutom! Marlene är tusen gånger klokare än vad du är och jag lovar dig att hon föredrar det mer än att ha din påstådda snygga kropp med din personlighet. Tycker synd om dig som har behov av att hävda dig!

    /LINA

    SvaraRadera
  7. Jag tror inte det är på riktigt. Ingen är så korkad så den inte vet att det är sjuuukt olika för alla. Det måste ju vara ett försök att få mig att må dåligt.
    Jag kommer inte stoppa fingrarna i halsen eller sluta äta mat. Jag kommer inte skära mig på armarna eller för all framtid önska att jag var någon annan.

    Trist syn du har på kvinnor. Jag vill att vi ska tycka om oss själva men du verkar vilja trycka ner andra som inte ser ut på ett speciellt sett.

    Detta är ett fall för bloggaren Lady Dahmer. Hör ju jag det.

    SvaraRadera
  8. Ja otroligt omogen och korkad kommentar. Blir nästan full i skratt för man kan ju inte tycka annat än synd om någon som häver ur sig något så ointelligent! Vilket sorgligt liv personen måste leva om hon måste trycka ner andra i försök att må bra över sig själv!

    Kram Sandra

    SvaraRadera