söndag 15 april 2012

Kära grannar

Idag har det varit styrelsearbete för hela slanten. Jag och min granne Josefin har burit bort 17 cyklar från gården, tömt ett rum på diverse skrotöbler där de kan stå, vi har sopat och städat i snickarboden, utemöblerförrådet och i värmecentralen. Josefins SUPERHÄNDIGA sambo borrade upp hyllor i värmecentralen. Det var våra gamla hallmöbler som jag sparat för jag tänkte att de skulle vara bra med lite förvaring även i en värmecentral/elcentralen. Sen städade vi hela rummet och sorterade alla papper vi hittade i alla vrån. Det blev så sjukt fint och nu är allt lätt att hitta.
Jag är så nöjd så det pirrar i hela kroppen på mig.

Vi höll på en hel dag med saker som borde göras men som aldrig gjorts.

Vid 5 blev vi hungriga och det gjordes hamburgare hemma hos oss. (Grabbarna lagade) Det var ett helt gäng som kom och åt. Å så trevligt att sitta så många och äta vid bortet. (Massa hjärtan)
 -Alla tittar in i kameran! sa jag.  Då tänkte den ena yes, och gav allt han kunde medan den andra ville visa att "här äter vi hamburgare".
 Sen hade vi sovrumshäng.
Kvällen avslutades med grabbhäng i soffan.

Jag har haft en mycket bra dag. Inte haft ont på flera timmar. Nu ligger jag i sängen och är så glad över att jag mått bra idag! Och glad över att jag haft så roligt. Att jag fått saker gjorda.

1 kommentar:

  1. Låter som att ni hade en mysig dag! Skönt också att få så mycket gjort.

    SvaraRadera