måndag 16 april 2012

Bada med min bebis för första gången.

Vi har inget badkar hemma. Det har däremot Ewelina och Robin som bor under oss. (De som är föräldrar till Antonios kompis Elmo). Ewelina frågade om inte vi kunde bada Antonio och då sa jag att mina armar inte skulle orka hålla honom över kanten, men jag kunde ju hämta bikini och bada jag med. Så jag sprang upp och hämtade bikinin, som jag i övrigt fick på mig. Sen badade jag med Antonio som sparkade med benen och sprattlade med armarna och gav ifrån sig höga ljud så papporna undrade vad som hände. Sen kom dem in i badrummet till mig och Ewe, och där hängde vi. Jag, Ewelina, Antonio, Hiro, Gabriel och Robin.

2 kommentarer:

  1. Jaa nu har det äntligen vänt och han mår bra efter alla operationer, och nya medecinen går bra. Vi får dock lura honom lite då han inte tycker den smakar så gott.

    Hur vi själva mår som föräldrar det vet jag faktiskt inte, man har lixom inte tid att tänka på sig själv och hur man mår. Klart att man är orolig och att man hela tiden har en rädsla och ångest som gnager. Men vi pratar ganska mycket med varandra om allt detta. oroligast blir man när han tex får skyhög feber eller som efter första op då han blev som en påse mjöl. han bara låg. Men nu är det en helt annat bebis, skrattar, pratar, försöker rulla och allt annat tok dom hittar på. :)

    SvaraRadera
  2. Vad mysigt! Längtar efter att kunna göra det med min lilla pojke :) Fast vi har heller inget badkar, men min mamma har pool, så får väl bada med lilleman i den nästa sommar istället :)

    SvaraRadera