torsdag 12 april 2012

I natt och hela föriddagen var värsta hittills

Det har varit anfall på anfall på anfall. Fick inte sova i natt. Vaknade av att jag stönade av smärta i sömnen. Sen bara högg det i huvudet. Stötar bakom ögat. Tog spruta men det tog lång tid innan anfallet lugnade ner sig. Och så höll det på. Tor det var varannan timme ungefär som ett nytt anfall kom.


Jag har fått tid till neurologen den 19:e april.  Jag hade tur som fick tala med en så snäll sköterska. Hon har satt upp en lapp i telefonrummet att om det blir en tid som blir avbokad så ska jag få den.  Har ringt och frågat två dagar i rad för jag känner mig så maktlös över vad jag ska ta mig till.


I natt och i förmiddags var det så kraftigt att det kändes som de värkar jag hade i magen när jag låg här hemma innan förlossningen, fast i huvudet då.


Cred till apoteket Cura som ligger i Maxi stormarknad. Har fått så mycket hjälp av en tjej där. När jag kom inhasandes där på eftermiddagen idag, med röda ögon och tt hängande ögonlock,  låg alla mina beställda mediciner packade och klara i en låda. För mitt recept är skrivet så konstigt så det blir alltid krångel och sen finns aldrig mina mediciner så jag måste göra beställningar. Brukar ta så lång tid när jag ska hämta ut mina sprutor, men nu hade hon förberett så allt var klart när jag kom. Det är fan service!


Apropå service. Sprutorna tog slut här hemma efter nattens hemska smärta så när jag precis tagit den sista så ringde jag  till mamma och hade ont och försökte få fram att jag behövde nya ampuller. 10 minuter senare befinner hon sig på ett apotek men tyvärr låg deras datasystem nere så hon fick inte ut nåt. 10 minuter är inte service, det är lyx=)


(Gabriel, bebis-Antonio och jag åkte 30 minuter senare och hämtade ut det jag skulle ha)

1 kommentar:

  1. usch vad jobbigt det låter, hoppas det går över snart för den här gången!

    SvaraRadera