tisdag 19 mars 2013

Nu är ansökan inskickad



Det händer så mycket i min vardag. Har inte satt på datorn på flera dagar. Har ju varit hemma med Antonio som har haft ögoninflammation. Sen fick han hosta och mådde dåligt och så blev mamman sjuk. Jag har legat i feber och haft så nedrans ont i kroppen. Ni som följer mig på Instagram vet ju lite mer om hur min vardag har sett ut.


Den stora nyheten är att jag igår, med feber och allt, gick till Mälardalens högskola och fick hjälp med min ansökan. Nu är ansökan inskickad. Det är Naturvetenskapligt/tekniskt basår, 60 hp som jag sökt in till. Då är det matematik c, kemi och fysik som är de stora ämnena. Dessa ska jag plugga för att vidare söka in till en 3årig utbildning.

 

Nu hoppas jag att jag:

1 Kommer komma in.

2 Kommer klara av att plugga på högskolenivå.

Det är väl lite det som jag känner mest skräck inför. Därför jag aldrig pluggat vidare förut. Men i och med att jag klarade körkortet så gick det upp för mig att även fast jag är lite segare än alla andra så kanske även jag kan klarar av att plugga till någonting stort.

 

Jag fantiserar om att det går bra och att jag kommer bli något stort. Tjäna storkosingen. Flytta till något större och kunna köpa mig en egen bil.

 

Om om om jag klarar basåret och om jag kommer plugga vidare i 3 år så har jag sen ett val. Antingen börja jobba, eller att plugga vidare, och bli något ännu högre. Har massa år på mig att känna efter.

3 kommentarer:

  1. du kommer alldeles säkert klara av att plugga på högskolenivå :) som de flesta skriver så kan det kännas svårt i början men sen kommer man in i det mer och mer :)

    SvaraRadera
  2. Du kommer vara grym Marlene! Och som de andra säger, första året är tuffast, men också det absolut roligaste!
    Och man kommer rätt snabbt in i tempot :)
    Lycka till!

    SvaraRadera
  3. Har läst samma, det e jätte svårt!

    SvaraRadera