onsdag 6 mars 2013

Fortsättning med bilder från igår


Nu ligger jag efter i bloggningen igen. Har massa roligt att skriva om, och massa fina bilder jag tagit. Jag har rensat mitt pysselskåp och det blev bra. Vill gärna dela med mig av hur det blev. Jag älskar att organisera och sortera saker så det blir lätt att hitta och komma åt när man behöver något.

 

Har varit på utflykt igen samt handlat tre saker på loppis, (Läkarmissionen).

 

Sen gör jag nya saker varje eftermiddag och då blir det att mycket av det som jag tänkt skriva om förfaller och glöms bort. Därför ska jag nu skriva om igår som jag lovade, så skriver jag om idag imorgon. Ha ha.


 

Vi åkte ju till Björnön igår. Jag, Antonio, min hund Hiro, Mathilda och hennes hund Chippen. Antonio somnade på väg dit. Jag försökte väcka honom men han sov och tuttade i sömnen. Jag hade inte hjärta att väcka honom på något annat sätt än det jag försökte.

-Antonio, ska du vakna? Vi är framme.

Sen stryker jag lite på kinden.

Han sov stenhårt. Så jag hade bildörren öppen så vi hade översikt över honom.

Sen vaknade han faktisk. På mitt 3:e väckningförsök vaknade han. Jippie!


 
 
 
 
Jag står ju inte bara stilla och tittar på hundarna. Vi går omkring i naturen och ibland springer jag och leker med vovsingarna. Jag springer inte fort för jag är så himla rädd att snubbla över någon, speciellt Hiro som springer mellan mina ben typ.



  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar