tisdag 12 mars 2013

Hittat saker vi kan ha med oss till parken. Loppisfynd, 20 kr


Även om helgen som var gick i trötthetens spår så betyder inte det att jag sov i tre dagar. Var bara söndagen som jag inte kom upp. Jag menade att förutom familjeaktiviteterna hann jag inget annat. På lördagen hade vi ju massa gäster. Gabriel skulle städa så jag fick åka iväg med Antonio. Vi var borta i lite mer än två timmar. Först åkte vi till Skultuna.

I Skultuna besökta jag och Antonio ett loppis som vi aldrig varit på. Fanns inte så mycket där som jag var ute efter och allt var väldigt grötigt. Men i en kartong under nåt bord i en lada, hittade jag det jag ville ha. Saker till utelek. Saker vi kan ha med oss till parken. Rotade länge och plockade ihop alla plastsaker som jag hittade. Fick allt för 20 kr.
 
Tror inte tallrikarna ska få användas till utelek. De var så fina så de ska nog få vara på Antonios rum istället.

Efter loppisen åkte vi in till Erikslund och tittade på Bäckbyloppis. Där kan folk hyra bord och stå. Där fanns tyvärr bara skit. En snabbis in på dollarstore och sen hem.

2 kommentarer:

  1. Du som åker runt så mycket på olika loppisar i stan! Har du vart på nya Stadsmissionen (?) i EM möblers gamla lokal på Skälby? Har hört på ryktesvägen att de flyttat ut dit från Hälla (vilket jag tycker är sjukt tråkigt då det är helt fel håll för mig då jag jobbar nära Hälla). Har provat att maila och fråga dem, men inte fått svar. Vore kul med en liten recension om du vart på plats som ett ögonvittne ;) (har själv ingen bil så jag törs inte direkt ta cykeln dit i onödan, hehe.

    SvaraRadera
  2. Pia: va, nej har jag inte hört! Har de öppnat än? Står det inget om du googlar? Jag ska googla nu!!!!

    SvaraRadera