måndag 4 mars 2013

Kurser, jobb och utbildningar


 
Idag har jag kollat igenom vilka utställare som kommer att komma till rekryteringsmässan, som kommer att äga rum här i veckan. Har ringt till olika företag om jag inte förstått vad de söker, eller om det är jobbcoacher det handlar om. Har tittat på utbildningar och kurser. Behöver verkligen träffa någon som kan hjälpa mig. Får inte tag i min handläggare jag just fått på arbetsförmedlingen. Har försökt sen i fredags. Ska även ringa till Västerås stad om se om de kan erbjuda någon form av rådgivning via Vuxenutbildning. Har hittat en utbildning på Mälarakademin som är på 2 år. Har ringt och talat med den ansvarige för kursen och frågat en massa. De ska vara med på rekryteringsmässan så ska ställa fler frågor vid deras monter. Jag har så många frågor!!!!!  Min pappa tror inte att man bara kommer in på den utbildningen jag var intresserad av, utan måste ha läst nåt innan och ha erfarenhet. Därav vill jag träffa en handläggare som vet mer om utbildningar så jag kan få hjälp och se om jag vill gå nåt. Om jag ens klarar nåt av det som finns.




Jag har ringt hela förmiddagen och suttit i olika köer till arbetsförmedlingen men det verkar som om jag måste prata med just den handläggaren jag har fått. Hen som inte går att få tag i, fast växeln mailat mitt namn och nummer och att hen ska ringa mig.
 

 
Upplägget på rekryteringsmässans hemsida gör att jag får ont i ögonen. Man ska dra pilen över en utställare och då kommer det upp ytterligare information. Hela skärmen ”blinkar” när man scrollar. Fick ont i huvudet och mådde illa, så fick avbryta efter tre timmar. Haha. Jag blev åksjuk när jag åkte hissen ner sen när jag skulle hämta Antonio på dagis. Fortsätter imorgon igen=)

2 kommentarer:

  1. Hej hej!
    Vad är det för utbildning du är intresserad av? Hur går det för Antonio? Trivs han? Känns det ok att lämna honom nu?

    Kram :-)

    SvaraRadera
  2. Hej Hej! Vilken utbildning så vet jag inte riktigt. Ska träffa diverse studievägledare och få hjälp med vad som passar mig om jag nu vill hoppa på något.

    Det går bra på förskolan. Ska på utvecklingssamtal imorgon. Gabbe säger att det inte behövs för jag har samtal varje dag när jag hämtar. haha

    Det känns okej nu för han har blivit större.

    Måste berätta om idag när jag hämtade honom. Jag satt på golvet och pratade med en av pedagogerna. När jag vänder mig om har mitt barn klättrat upp på en stol, upp på ett bort och var halvvägs upp på dockskåpet. Herre gud!!! Haha. Han är så snabb asså.

    SvaraRadera