lördag 11 augusti 2012

Tapetseringen klar.

I förrgår målade jag klart taket. Så på kvällen satt jag på blocket, grannar och facebook och försökte få tag i någon som kunde tapetsera. Fick ett svar morgonen därpå av en tapetserare att han kunde om två veckor. Jag svarade. IDAG!!
Jo, han kunde komma om 2 timmar fast det skulle ju kosta lite. Jag tog det direkt. Var så glad att han tog sig tid att komma med så kort varsel. Det tog ca 2 timmar för honom att tepetsera hela väggen.
Det är vita tapeter och så en randig fondvägg.
Easy cover är uppsatt.
 Vita tapeter uppsatta och fondväggen är på g.

Nu ska lister upp i taket, kabelkanaler för alla sladdar på golvet, golv ska läggas.

Appropå golv: Nordsjö Idé & Design ringde i morse och sa att golvet vi beställt hade de räknat fel på. Det skulle inte kosta 2400 kr, utan 4600 kr. Så det blir till att tänka om. Finns golv på IKEA men det är inge fint. Kanske får ta det ändå=( Det som är ljusast går mot gult, och skarvarna syns så tydligt då det inte är nå mönster i golvet. Vill ju att Antonio ska ha ”top notch” såklart.

Vi har varit överallt i Västerås där golv säljs. Hittar inge billigare ljust/vitt golv än det vi tänkte köpa. Men nej, jag betalar inte 4600 kr på ett golv till ett rum som är 3,60*2 meter.

6 kommentarer:

  1. Lägg in en plastmatta! Golvet är skönt och behagligt för bebisen att gå/stå och krypa på plus att det inte är lika känsligt mot vatten och repor. Det finns massa fina plastmattor och säkert en som liknar de golvet du ville ha. Möjligtvis billigare också!

    SvaraRadera
  2. Kollat på K-rauta? De har jättefina trä-golv, och vissa är billigare än på Ikea :) Vi köpte precis trä-golv därifrån i valnöt, kostade 59:-/kvm (!), om jag finns rätt.

    SvaraRadera
  3. Vi har inte K-rauta i Västerås. De la ner. Men har fått tips om att Rusta har golv. Vi ska dit efter loppisen.

    SvaraRadera
  4. Det är butiken som gjort fel så du Har rätt till det första priset egentligen. Men kolla annars på rusta eller ÖB. De kan ha golv där med.

    SvaraRadera
  5. Var kommer tapeten från? Märke?

    SvaraRadera
  6. Vi beställde den via en färghandel. Tapeten heter Stripes och kommer från Mr Perswall

    http://www.mrperswall.se/alla-tapeter#id=1869

    SvaraRadera