lördag 25 augusti 2012

Återhämtar oss på landet

Jag och min familj och många ur Gabriels släkt har idag träffats ute i Tillinge på landet. Älskar att vara där. Vågar inte riktigt knalla ut i skogen i höga gräset utan väntar med det tills hösten, då gräset är kortare och fästingarna färre.

Vi har gjort pizza, klappat hästar, gått nästan i skogen, upptäcktsfärd i alla lador m.m..





Skulle mata Antonio men hade svårt att böja mig då jag knäckte ryggen när vi tog hoppbilden. Haha. Löste det med att lägga en filt under flaskan.
Roligt med den där hästen. Antonio sitter ju ofta på min höft men han hjälper inte till eller håller i mig. Men ni skulle sett när det stora hästhuvudet tittade ut ur spiltan. Hahaha. Jag bara kände hur hans ben kramade om mig, ena handen kramade min arm och den andra tog ett stadigt grepp om min tröja.  Gullunge va mysigt det var…för mig asså;)

4 kommentarer:

  1. Hej! Mysig tröja du har! Den på hästbilden alltså. Får man fråga var den kommer ifrån?

    SvaraRadera
  2. Vad mysigt ni såg ut att ha det där på landet! Är ju som en vitamininjektion för själen att få känna den rofyllda känslan som ofta inte finns i stan, speciellt om man haft en lite jobbig period.
    Visst är det gosigt när bebisen klamrar sig fast med sina knubbiga små armar och ben när de är lite rädda eller uppspelta, typ som när man hoppar med dem i famnen när man badar i sjön!

    SvaraRadera
  3. Pia ang tröjan: Från Gina tricot 2011 eller 2010. Har blivit stor då jag hade den när jag var gravid. va roligt att du gillade den=) Kram

    SvaraRadera
  4. Lotta ang landet: Underbart. Det är hos Gabriels kusin. Älskar att vara där. Går ut på upptäcksfärd för mig själv. tar med kameran. Går in i nån läskig lada. Hittade små tassavtryck på ett fönster som sitter ganska hög upp. Läskigt. Fotade. Får ta och lägga upp bild. Klart det spökar därute. Helt övertygad om det. Hahaha

    Det var första gången Antonio kramade om mig sådär så hjärtet slog lite extra=)

    SvaraRadera