söndag 19 augusti 2012

Kvällspromenad.

Syster och jag tog en promenad genom vackra Kopparlunden precis när solen gick ned. Antonio gnällde och Hiro behövde komma ut så då tyckte vi att det var en bra idé att ta med båda två ut och gå lite. Det är söndag och då Kopparlunden till stor del består av företag så var det väldigt tomt på både bilar och folk, så Hiro kunde gå utan koppel.

Vi upptäckte en gammal bro som varit stängd men som nu är öppen och halva var nyasfalterad. Helt plötsligt befann vi oss på ett ställe vi absolut inte förstod hur vi kommit dit. Var jättekonstigt. Haha. Blev i alla fall en lång promenad så Antonio var glad när vi kom hem och somnade utan gnäll när han blev trött och skulle sova.

Jag har lagt en massa traderaauktioner i min minneslistan på mitt traderakonto, och alla auktioner gick ut precis när vi gick under promenaden. Budade via mobilen i sista sekunderna och då 3G inte är lika snabbt och mobilen hakade upp sig så förlorade jag!!! ARGH!

När jag kom hem satte jag mig vid datorn för jag skulle buda hem en sak jag verkligen ville ha. Helt plötsligt försvinner klädesplagget och jag hittar det inte i varken minneslista eller köp. Vad tror ni har hänt? Jo, routern hoppade ur så sidan uppdaterades inte så jag förlorade. Det var ett plagg till Antonio jag verkligen, verkligen ville ha. Blev sjukt arg.  Är fortfarande tjurig.

Jag har en body från POP med djungelmotiv på som är lite liten, och nu hittade jag den som t-shirt i storlek 98. Det var den jag gick miiste om=( Säljs inte längre på POP och den bodyn var min favoritbody. Ville så gärna ha tröjan!

Nu ska jag tjura tills imorgon.

Det blir självklart en ny router då våran hoppar ur stup i ett. Jag vet bara inte vad jag skall köpa för router. De heter massa olika och de finns från 100-2000 kr. Vill ha en router som inte hoppar ur så man måste gå upp, dra ur sladden, räkna till 5, stoppa i sladden igen.

2 kommentarer:

  1. Fråga pappa, vi har en som är bra/ma

    SvaraRadera
  2. Ja visst är det irriterande när man missar nåt på tradera som man verkligen vill ha till sin lilleman..
    Har missat flera såna själv, ibland för att man glömt eller som dig datorn/internet som fuckar upp sig.. då blir man less!!

    Men du om bodyn inte är för liten på andra sätt så kan jag tipsa om att köpa en sån där förlängning så kan han ha dem lite längre =) Är som en extra tygbit med tryckknappar. Tror de finns på tradera de med annars är det nog rätt lätt och göra en sån själv ;)
    Tror de kallas bodyförlängning eller nå sånt.

    Gullig body han har på sig på kortet med lejon ..super söt =)!!!

    SvaraRadera