torsdag 2 februari 2012

Virkskola

Idag har Hiro, jag och Antonio varit på virkskola hos min granne Malin. Jag kom inte dit för att virka men jag tittade på. Däremot var hennes vän Evelina där för att lära sig virka. Hon virkade en liten brun boll som blev en chokladboll. Det var väldigt lite virkning tycker jag. Vi satt i soffan och umgicks, lagade mat, åt mat och skrattade hejdlöst, så timmarna bara flög iväg.
Evelina som virkar en liten shokladboll. Malin med Antonio sovandes på bröstet. Hiro som äter ett ben i soffan. Han kanske smälter in med de andra bollarna där i korgen, men det är alltså Hiro som är bollen i soffan..inte i korgen.
 Jag och Malin i köket. Malin gjorde en jättegod wook.
 Vi fnissar så mycket så ingen klarar av att titta in i kameran. Var något om "att fylla sin livmoder" (bli gravid).
 Jag med Antonio.
Skrattar man för mycket så kan man alltid göra denna pose. Då gömmer man sina fula miner bakom handen;)

1 kommentar:

  1. Hej igen, hm jo jag har hört det från ett par personer innan.. vad använder du för dator och webbläsare? Kan prata med min... designhjälp-tjej o kolla om hon kan fixa de isåfall! Tack för att du sa de .. vill ju att alla ska kunna läsa oavsett vilken dator eller läsare man använder. (om de nu är de som är felet) Jag har själv google chrome och en HP pavillion PC.. har själv aldrig sett att de vart så!
    Kram!

    SvaraRadera