måndag 13 februari 2012

Ny fondation

Måste ner på stan nu och köpa en ny fondation. Min är helt slut.
På väg in från min promenad med Antonio och Hiro så kollade jag posten och där låg månadens KICKStidning. Lagom lämpligt att jag fick 20% rabatt på valfri fondation nu när jag behöver en ny. Mycket bra.
Känner mig grå idag. Samma igår. Hur jag än sminkar mig och fixar håret så ser jag grå och trött ut. Min hy hänger inte med. Den behöver sömn (som den aldrig kommer att få). Min ögonlock hänger som när man tittar på en väldigt seg film mitt i natten och knappt kan hålla dem öppna. Fan va trött min kropp är!! FAN!

13 kommentarer:

  1. så är det när man får barn :) inte så perfekt som du skrev första veckan, men man vänjer sig ska du se. Några veckor till så blir det bättre!! (menade inget illa med kommentaren så ta inte illa upp, tänkte bara på det där inlägget som många irriterade sig över där du inte hade något att klaga på och livet var såå enkelt med barn) Det kommer och går i perioder de första åren tyvärr, mer sömn mindre sömn! Men det blir bättre :)

    SvaraRadera
  2. menar alltså inlägget där du inte kunde förstå hur mammor kunde vara så lata och för trötta för att orka fixa sig och se perfekta ut varje dag. :) bara för att förtydliga vad jag menade! tänk på att det finns många som får barn som har kolik, vilket innebär att bebisen kan ligga och skrika en hel natt i stort sett. Då är man inte så jäkla sugen på att sminka sig när man inte sovit alls, och barn med kolik har oftast det i upp till 3-4 månader! Tycker innerligt synd om föräldrar som går igenom det.

    SvaraRadera
  3. Hon skrev att hon kände sig grå men jag tycker det ser ut som om hon fixar sig ändå o enkelt sa hon väl aldrig.

    SvaraRadera
  4. Har jag skrivit så?! Då kan väl du vara så söt och citera det, att allt är så perfekt. Jag hittar det inte. Jag hittar bara:

    "Jag har inte alls känt att tiden för mig själv försvunnit. Att jag inte hinner ta hand om mig själv. Jag gör den tiden för annars skulle jag kanske känna mig nere".

    Och hur mycket jag än söker i bloggen så hittar jag inte att jag skrivit att jag inte kan "förstå hur mammor kunde vara så lata och för trötta för att orka fixa sig och se perfekta ut varje dag".

    Jag vet inte vilket inlägg du menar. Du kan väl länka mig sötis. Kram

    SvaraRadera
  5. Förstår inte heller vilket inlägg anonym syftar på. Det som handlade om egentid? Där stod det väl inte att allt var enkelt och perfekt?

    Nej Marlene, jag tror mycket blir vad man gör det till. Och du gör det bra och får det att inte bara vara pest och pina med en gnällande bebis. Av det jag läser i bloggen verkar du göra en massa skoj om dagarna. Fast du är trött.
    Du är stark!

    SvaraRadera
  6. Du HAR skrivit ett inlägg där du totaldissade en mamma på Maxi bara för att du tyckte att hon såg sunkig och ofixad ut...

    SvaraRadera
  7. Du tar i så du nästan spricker... Gå ut hur du vill så går jag ut hur jag vill.

    SvaraRadera
  8. Jag går ut precis hur jag vill, och du får gå ut precis hur fan du vill... Men grejen nu var ju att du inte kan stå för något som du skrev förut!
    Har man en blogg som är Västerås 3:e största och dissar folk i den, ja då får man ta lite kritik också!

    SvaraRadera
  9. Har tittat på unga mödrar danmark. Finns ett par där jag tycker likadant om. De ser ut som det jag menar och lever i ett hem jag knappt skulle gå in i. Hon är hade ej fått sitt barn när jag tittade. Du får skydda dem hur mycket du vill men jag tycker som jag tycker.
    (detta är en liknelse)

    Jag står väl visst för vad jag tycker? Varför skriver du att jag inte gör det?

    SvaraRadera
  10. Man ska väl inte lägga sig i sånna här "bloggbråk" men å andra sidan tror jag att man måste ha en blogg eller iaf våga stå för sitt namn innan man dissar folk på detta vis.
    Allt detta handlar endast om att alla mammor där ute är avundsjuka, inkl. jag, för en vanlig människa skulle inte kunna göra de som Marlene gör de, hon är SUPERWOMAN! hon har dessutom inte berättat att hon sitter i styrelsen där och bor och förvaltar ett hus med 68 lägenheter helt själv? HA!

    SvaraRadera
  11. Alla människor är olika, för vissa betyder utseendet mycket och man kan må näst intill dåligt om man inte sminkat sig och fixat sig. Sen finns de dem som inte behöver smink å snygga kläder, de kan faktiskt vara lyckliga ändå å ge sina barn lika mycket kärlek som en "snygg" mamma. Själv kan jag inte förstå hur man orkar lägga sin energi på att klanka ner på andra människor överhuvudtaget, alla är vi olika!

    SvaraRadera
  12. Det är intressant hur diskussioner om utseende verkligen triggar igång folk :)
    Själv känner jag mig mig fräsch om jag fixar till mig, och känner jag mig fräsch mår jag bättre och gör bättre ifrån mig.
    Mina tankar går tex till dem som tycker att det är förfärligt att en mamma lämnar sitt barn för att gå och träna, men mår jag bra så mår mitt barn bra!
    Sen är det ju olika vad man behöver för att känna sig pigg och snygg, vissa kanske bara behöver hoppa in i duschen medan andra behöver längre tid på sig att fixa sig. Det är ju upp till var och en.
    Jag förstår också att det är så olika beroende på vilken situation man befinner sig i i livet, eller hur tex ens barn är, men jag tror att det är jätteviktigt att man försöker ta hand om sig själv på de sätt man kan eller har tid med!
    Det är ju lika självklart som att det är viktigt att vårda den relation man är i :)

    SvaraRadera