torsdag 16 februari 2012

Malin syr om en kappa till mig

Jag har fått ärva en kappa. Den var väldigt lång men jag tyckte den var elegant och fin så jag tänkte att den kunde nog komma till användning om man bara sydde upp den. Jag äger ingen symaskin så jag vet inte om jag kan sy. Min granne Malin däremot äger en symaskin och hon kan sy.
Vi hade bestämt att jag skulle komma över denna vecka och det blev idag. Så på förmiddagen begav jag mig dit med Hiro och Antonio. Vi mätte och Malin ritade och nålade upp, klippte och sydde. Blev ju finemang.
Malin fick ta bebispauser. Kramas lite med Antonio. Sen fick jag scahsa iväg henne till symaskinen igen, annars hade Antonio grott fast på hennes axel ;)
(Det rolig var att när jag frågade om vi kunde ta det idag så lockade jag med att Antonio skulle följa med, och det funkade. Hahahaha). 
Pandan somnade.Hiro ligger bredvid. 
Jag vågade inte lägga ner Antonio då jag var rädd att han skulle vakna. Ersatte mitt bröst med en kudde. Han märkte inget utan sov vidare...tills han föll av kudden. Sötnos=)

4 kommentarer:

  1. Kan inte du lägga upp inlägg när du sminkar dig. Typ tutorials =)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Amanda. Jag är så dålig på det. Blir så långa filmer... Men jag skriver gärna vilka skuggor och så jag använt om ni frågar. Oftast så väljer jag skuggor och så under tiden jag sminkar mig.

    SvaraRadera
  3. Vad är det för fin kofta du har på dig? Den svartvita? Super fin!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Koftan är ingen kofta utan en vintertröja. Köptes förra året på Kapphal. Det är trekvartsärm på den och så en pösig krage. Kul att du tyckte om den. Gör jag också. Kram

    SvaraRadera