lördag 4 februari 2012

Antik- och syfestival


Idag har Gabriel och jag varit på antikmässa. När vi stod i kön sa Gabriel: Ser du inte att alla andra är mer än dubbelt så gamla som oss.

När vi väl kom in så tyckte han nog att det var lite trevligt ändå. Han tittade mycket på glas. Han gillar fina glas så som whiskyglas, ölglas och vinglas.

Priserna var höga så jag var inte ute efter att köpa något. Jag ville bara gå runt och titta på alla fina saker. Jag blev så sprallig för det var så roligt.


Hade med mig min lilla digitalkamera. Gud vilken skillnad på bilder det blir om man jämför med hur bilderna blir med systemkamera. Dessa bilder är gryniga, grötiga och man blev ful på dem. Hahaha






Förälskade mig i en BRIOhund. Den kostade 150 kr så köpte den inte. Hade den kostat 30 kr hade jag slagit till.150 var lite dyrt tyckte jag, men så var det med alla priser. Bara för att det är sån där mässa så är alla priser chock-priser.
Fisken är från nåt glasbruk som lades ned 2005. Fanns två stycken för 125kr/st. Jag tyckte att de var så häftiga för de ser ju ut som äkta fiskfjäll. De blänkte när man gick förbi dem. Jättefina, men vad ska man ha dem till? Ligga på köksbordet eller? Nej, inget att ha, men kul att titta på=)

Ett stånd på syavdelningen hade så vackra lapptäcken. De var inte till salu, utan där såldes endast tygbitar att göra lapptäcken av, samt kurser där man fick lära sig att sy lapptäcken.

Mycket trevlig start på min födelsedag.

1 kommentar:

  1. Du är inte ful någonstans! :) Grattis på födelsedagen!! Hoppas du får en toppenkväll! :) Hur går det med hårfärgningen nu efter graviditeten? Har du vågat testa den den som du alltid körde på innan, eller har du fastnat för någon ny? :P Jag har inte vågat testa än... kram

    SvaraRadera