tisdag 21 februari 2012

Idag blir Antonio 8 veckor.

Idag är blir Antonio 8 veckor. Grattis. Utveklingen går framåt. Helt plötsligt en morgon kan han något nytt. Idag har han gnuggat sig i ögonen. bara en sån grej. Han kan hålla själv en kort stund. Förstå att det är något i handen. Han förstår vart nappen är om den ramlar ur. Försöker desperat fiska upp den med munnen när den ligger bredvid hans huvud.
Man kan prata med honom och få svar. Jag älskar när han pratar! Agluuuu är hans favoritord. Ord och ord. Något han säger mycket.
I lördags sov han i sin spjälsäng på natten. Han har inte kunnat gjort det inann, bara i barnvagnen har han sovit. Och kortare stunder i spjälsängen på dagarna. Men från och med i lördags sover han i sin spjälsäng. Tur det för barnvagnen var på gränsen asså. Hade nog varit för liten att sova i snart.
I söndags började han älska mobilen ovanför sängen. Han pratar med den och skrattar.

3 kommentarer:

  1. Ja det vart onekligen TOMT här hemma! puss

    SvaraRadera
  2. Söt han är, och visst är de härliga tossorna från dinglis.. William har oxå sådana, såå mysiga!

    HeHe känner igen det där ordet är nog min lillemans favo ord med hehe fast tillsammans med lite gurglande av spott haha

    Men det är verkligen härligt när man får vara med om denna resa.. och man blir lika imponerad och stolt så fort något nytt händer med ens bebis, finns inge bättre!!

    SvaraRadera
  3. Hej och tack för din fina kommentar. Det är verkligen inte kul när någon skriver att man inte har en smickrande figur. Jag menar hur vacker är du inte? Och sen vad kan man räkna med så kort tid efter en förlossning? Jag tror det ligger avundsjuka bakom sådant.

    Jag skulle vilja tycka om mig själv mer. Jag kan också tycka det är snyggt med kurvor hos andra. Sen är jag nog hellre överviktig än skitviktig, men ändå. Man matas i media och allt om hur bra alla dietar är osv. Men jag tror inte på det i långa loppet. Jag tror på en sund livsstil. Och att man mår bra i sig själv.

    Jag har ju mått dåligt i många år och äter en del mediciner. Det gör sitt till som du också skriver i kommentaren till mig.
    Sen åt jag kortison under nästan 8 månader och det gör inte underverk på kroppen direkt. Men jag ska försöka bli mer nöjd för den jag är. Jag har ju trots allt varit riktigt kraftigt överviktig så jag ska vara nöjd.

    Sen vill jag bara skriva att du har världens sötaste son :).

    Ta hand om er!

    SvaraRadera