torsdag 16 februari 2012

Födelsedagsiddag

Nu ska jag iväg på min vän Elins födelsedagsmiddag. Bjuder på kvällens outfit.

15 kommentarer:

  1. Vad är det du har på dig? :-o

    SvaraRadera
  2. Jag har på mig en skjorta som har varit Gabbes.Och en kjol upp på det som sitter högt uppe. Svarta strumpbyxor. Under allt en gördel som håller tillbaka min häniga hud på magen;) Två transar med löshår. Smink så körde jag svart- och guld-ögonskugga och så lösögonfransar längst ut då mina ögonfransar blev så korta när jag var gravid.

    SvaraRadera
  3. Du är ju alltid vacker, men det var ingen smickrande outfit för din figur. Hade kjolen vart svart hade det nog sett bättre ut :-) Men alla har vi våra bra och mindre bra kläd-dagar ;-) /samma som ovan

    SvaraRadera
  4. Ang anonym. Man slutar aldrig att förundras/ma

    SvaraRadera
  5. Marlene, du är vacker, som alltid! <3<3

    SvaraRadera
  6. Åh, sitter och blir upprörd igen när jag läser den ANONYMA kommentaren. Så jäkla onödigt och otrevligt! Det är tydligen väldigt lätt att sitta bakom en datorskärm och tycka saker om andra som man inte skulle våga säga ansikte mot ansikte. Är det för att man mår dåligt och vill må bättre själv som man trycker ner andra, eller är det bara galet omoget?
    Marlene, som jag sagt förut, du är oerhört vacker och en perfekt mamma till den lilla söta pandan :)!

    SvaraRadera
  7. Jag skulle nog inte säga till någon: Din figur är inte så smickrande. Jag födde ett barn för 7 veckor sedan. Vad förväntas vara smickrande på ens kropp då? Och stackars de som har lite hull på kroppen och läser det här nu. Hur känner dem sig!

    SvaraRadera
  8. Du ska verkligen inte behöva ta åt dig utav den anonyma kommentaren.
    Jag och alla dina läsare tycker i alla fall att du är oförskämt vacker i what ever du tar på dig. Du är en enorm inspiration när det kommer till kläder, smink och inredning och folk ser upp till dig.
    Strunta i alla negativa kommentarer.
    Klä dig i det DU tycker du klär i och som passar, för alla vet ju att en kvinnas kropp ser inte likadan ut efter en förlossning och att man inte riktigt känner sig för att dra på sig en klänning som är tightare än en dykardräkt.

    Fortsätt att inspirera.
    kram

    SvaraRadera
  9. Oj, va fel alla tog det där! Jag är väldigt rätt fram av mig och säger allt jag tycker å tänker. Men jag trodde inte du skulle ta illa upp Marlene. Jag säger inte att din kropp är osmickrande, jag sa att outfiten inte var smickrande för din figur. Du verkar vara en kvinna med skinn på näsan så jag trodde du kunde tackla min ärliga kommentar på rätt sätt. Var inte meningen att göra dig eller nån annan upprörd delade bara med mig om vad jag tyckte. Och du kände dig nog inte så bekväm i den där outfiten lr hur? Den fick dig att se större ut än vad du egentligen är.

    SvaraRadera
  10. Väldigt rätt fram men anonym. Hur tror du det tolkas? /ma

    SvaraRadera
  11. "ma" är väl också rätt anonymt :)

    SvaraRadera
  12. "Och du kände dig nog inte så bekväm i den där outfiten lr hur? Den fick dig att se större ut än vad du egentligen är."
    Skämtar du anonym??? Som Marlene skrev innan så fick hon barn för kort tid sedan. Och hur f*n kan du veta att hon inte kände sig bekväm i den där outfiten? Gaah! Folk av idag alltså.

    Du är fin Marlene, bry dig inte om anonym

    SvaraRadera
  13. Men har jag sagt att hon var ful? Nej, jag tycker marlene är bland en av de vackraste kvinnor jag sett!! Det lyser om henne och även fast hon lagt på sig lite, vilket de flesta gör när de blir gravida och får barn, så är hon vrålsnygg. Tycker att hon klär sig så snyggt annars, och just denna outfiten gjorde inte henne till rättvisa tycker jag. Jag må vara lite rätt fram i mitt sätt att uttrycka mig ibland men det är bara vad jag tyckte. Ny hör inte mitt tonläge i det jag skriver och ingen verkar sett att jag skrev "du är alltid vacker". /Elin

    SvaraRadera
  14. Oj,det är mycket man missar när man inte läst din blogg på länge,jag brukar vanligtvis titta in nästan varje dag :) Och först & främst: Grattis till den söta babyn! Måste vara underbart att få gosa med en sån sötnos 24/7. Men nu till inlägget....Jag förstår inte varför du blir så upprörd över att hon skriver att din kropp ser osmickrande ut i kläderna du har på dig på bilden. För när du var gravid skrev du ett inlägg om en nybliven mamma du sett på ICA Maxi & hon var enligt dig sunkig & allmänt ofräsch (notera att jag inte citerar dig för jag kommer inte ihåg ordagrant vad du skrev) Och kommenterar du folks utseenden & kläder får du räkna med att folk kommer göra likadant mot dig.
    MVH/SANDRA

    SvaraRadera