måndag 13 februari 2012

Massa ny smaskig skönhetsvård från KICKS

Jag skulle ju ner på stan för att köpa en ny fondation för min var slut. Kom hem med två påsar. Blev lite mer än en fondation. Kände mig så grå idag, och min hy var så trött, så jag hoppas att något av detta piggar upp mig.
Hårfärg från Loreal. id ögonskuggor från bare minerals. Mascara från Dior. Biotherm milktvål, remover, natt- och dagkräm och så en lotion. Escadas greatest hits; Rockin´ Rio, Sexy Graffiti och Island Kiss. Björn Axen blondshampoo och balsam. Primer från bare minerals. Foundation från Loreal, vanilla.
Sen en rengöring och funktkräm till Gabriel när han k'nner sig torr i ansiktet. Även en rengöring och fuktkräm när hans hy är trött och han får för lite sömn... ska nog snå de sistnämnda;)
 Biotherms shower milk var underbar att tvätta sig i ansiktet med. Ska testa några kvällar. Kan bli en favorit.
 Valde två neutrala färger att ha vardags, eller bara en trött dag då jag anar att mörka färger bara kommer att lägga sig under ögat.
Jag använder kräm i ansiktet varje morgon och kväll. Att testa på nya krämer är bland det roligaste jag vet. Jag märker direkt när min hy inte gillar en kräm. Får små prickar i ansiktet, allra helst runt mun-partiet. Jag blir lätt torr runt näsvingarna och smörjer därför med en fet kräm varje kväll. Dock blir det torrt under dagen. Jag upplever att foundation torkar ut det redan torra partiet.

Nu har jag i alla fall en massa roligt att testa många kvällar framöver.

1 kommentar:

  1. vad kostade detta kalaset..e ju svindyra märken du köpt.,,hehe

    SvaraRadera