tisdag 14 februari 2012

Babybjörn bärsele Miracle

Jag skrev tidigare om att jag hade fått låna en grannes bärsele och att vi nu funderade på att skaffa oss en egen bärsele. Jag har fått många kommentarer om detta.

Era kommentarer handlade till stor del om samma saker. Så som att man bara använder bärselen till 4-5 månaders ålder. (på barnet). Att man kan köpa begagnat på blocket tex.

Jag har ABSOLUT INGET emot begagnat. ”Men” jag vill inte ha vilken bärsele som helst utan babybjörns nyaste bärsele som heter Miracle.

När jag var gravid i november var den så ny så att den inte ens fanns på blocket i hela Sverige. Nu finns det 5 st, men ingen i staden där jag bor.

Den kostar 1300 nypris och säljs för 750-900 kr på blocket. Då ingen finns att hämta i Västerås så skall en fraktkostad läggas på. Kanske är 150 kr eller mer. Då känns det inte värt med allt krångel att sätta in pengar på någons konto, ta sig ner på stan och hämta ut ett paket, då jag bara tjänar 400 kr.

Så om någon från Västerås läser detta och vill sälja en miracle till mig så hör av er: marlenezufic@hotmail.com

Fick låna en babybjörn bärsele av en annan granne (värsta grannsämjan där jag bor) men den belastade mina axlar så jag fick väldigt ont. Jag testade att bära Hiro i den och han väger bara 2,5 kilo. Gick inte. Jag kan verkligen inte bära i en bärsele som hänger på axlarna. Därför vill jag ha en miracle där även nedre ryggen belastas. Inte bara axlarna.
För övrigt älskar Hiro bärselar. Han har en egen hundbärsele som jag ofta bar honom i förut så han vet vad en bärsele är. Nu när jag tar på mig en babybjörnbärsele så springer Hiro fram, ställer sig på bakbenen och krafsar på min ben. Idag var jag snäll och lyfte upp honom. Han somnade i selen. Jag tycker inte det ser så bekvämt ut, men tydligen.

8 kommentarer:

  1. Söt blogg du har :-)
    Skulle bli superglad om just du kolla in i min internetshop.

    www.Gniztra.com

    Finns fake piercings,smycken,Hello kitty,Playboy,MAC smink och mycke mera.

    Allt i lager och skickas ut inom 12timmar.
    Kram Gniztra

    SvaraRadera
  2. Vad är det för bärsele du har på bilden då?

    SvaraRadera
  3. Lånad miracle. Hade den två dagar för jag skulle ner på stan och bara in på två ställen. Drygt att släpa med barnvagnen då. Så fick låna den av en granne. Tillbakalämnad idag.

    Det framgick tyvärr inte i inlägget. Dåligt av mig=(

    SvaraRadera
  4. vilken söt hund! har du funderat på en ergobaby bärsele istället? den kan du ha i fyra år istället för fyra månader, dessutom kan du bära på magen, ryggen och höften. mer valuta för pengarna, alltså ; )

    SvaraRadera
  5. Ang ergobaby: är det babybjön det med? Jag har faktiskt köpt en bärsele. Miracle, den jag ville ha. Skrev ju i bloggen och fick svar=) Köpte den av en jättesöt tjej faktiskt.

    Min rygg skulle inte klara av att bära så tungt. Alltså upp till 4 år. Så jag är jättenöjd med den jag har köpt nu. Supertack för ditt tips btw. Alltid uppskattat=)

    SvaraRadera
  6. Hej! Jag letar med ljus och lykta efter en bärsele till min hund. Läste att du hade en till din. Var är den köpt? Har du något namn på den?

    Trevlig blogg!
    Med vänlig hälsning, Mia

    SvaraRadera
  7. Mia. Minns inte vart jag köpte just min, men här är ett gammalt inlägg om bärsele till hund:
    http://marlenezufic.blogspot.se/2010/09/snart-fyller-hiro-ar.html

    SvaraRadera