söndag 26 februari 2012

Nu byter ÄNTLIGEN Make up store lock på sina skuggor

Som jag har svurit över Make Up Stores ögonskuggor då de bytte lock till de helsvarta. Har man ca 30 olika skuggor och alla lock är svarta är det mycket svårt att se vilken färg det gömmer sig därunder. Det ända som kan ge en en liten hint är ett genomskinligt M på framsidan, men det är inte mycket till hjälp.

Nu kommer alla skuggor och liknande förpackningar (efter hand) få nya lock som är genomskinliga.

Jag är väldigt glad över denna nyhet men jag är fortfarande sur över alla pengar jag lagt på skuggor jag inte ens har riktigt koll på. Jag hade varit mera nöjd om alla produkter jag redan har, hade ett lock där man kunde se vad det var för färg under. Från början hade alla ögonskuggor från Make up store genomskinliga lock, sen byttes de till helsvarta. Kanske skulle se lyxigare ut men som sagt höll man inte reda på färgerna. Man får liksom öppna locket för att se om det är en ögonskugga och i så fall vilken färg, eller kan det vara foundation, ögonbrynsfärg, läppglans etc.

På bilderna av mina skuggor så kan man genom M:et se vilken färg det är. Det är för att jag har jobbat för det. Tog en bit papper varpå jag målade skuggan och blandade i genomskinligt nagellack. Sen tejpade jag fast biten på baksidan av locket så att man genom M:et skulle se mycket tydligare vad det var för färg.

1 kommentar: