fredag 17 februari 2012

Hyllor ovanför sängen


För länge sedan skrev jag om att jag ville sätta upp hyllor ovanför sängen. Jag fick äntligen mina hyllor i början av februari, då jag önskat mig dem i födelsedagspresent. Det är verkligen skönt att ha allt inom räckhåll om jag har gosat ner mig i sängen med bebisen. Jag har handduk, och blöjor. Ska även hänga dit napp och dregellapp.
Så nu skall jag pynta mina nya hyllor. Än så länge har jag bara fått upp tre bilder i gamla ramar. Väldigt vackra ramar tycker jag. Och så en gammal reseklocka. Jag vill ha en fin kudde i den högra hyllan bakom pinnen, för ett mjukare intryck. Kanske en rund kudde med nåt broderi på. Något som påminner om den lilla kudden som ligger i sängen på bilden.
Sen vet jag inte vad jag mer ska ha mer i hyllan, förutom kudden och en till gammal ram som jag skall fixa bild till.

Det är nu ni kommer in i bilden. Vad kan jag fylla hyllorna med? Fler kuddar, handdukar eller nån plastväxt?

Uppdatering:
Med förfrågan om vart allt kommer ifrån så skriver jag nu det:
Hyllorna kommer från IKEA och heter stenstorp. Sängen är också från IKEA och heter Hermnes. Även sängkläderna är därifrån. Liten kudde från Countryhouse på Erikslund shoppingcenter, samma gäller den lilla lampan. Nattduksbord, ommålat hemmaprojekt. Lampan i taket köptes 2009 på Bauhaus Västerås. Gardiner från IKEA. Ramar från mormor. Gammal reseklocka från farmors syster.

7 kommentarer:

  1. Sjukt fint vart det! Måste få se live snart! <3 Tycker iden med kudden är jättebra, satt och tänkte på det själv innan jag kom så långt i texten att jag såg att du hade skrivit det :). Tänker att det kan vara skönt att ha några lådor där du kan lägga ner småsaker du behöver men inte vill ha framme jämt och som du kanske inte använder så ofta, typ på nedre hyllan. Therese kom med förslaget att sätta ljus i hyllan, typ dina doftljus? Skulle vara jättefint! Mamma kom med förslaget att du kan sätta upp fina sagoböcker som Antonio kan läsa sen, och kanske hans första skor. Hela familjen är involverade i dina hyllor;) KRAM!

    SvaraRadera
  2. Tycker iden med en låda för "småskit" var strålande. koksaltdroppar till Antonio, ett par strumpor, en salva. Mer grejer som är skönt att ha inom räckhåll helt enkelt.

    Skrev först om att jag senare skall ha en bok där. Den jag läser högt ur just då. Men nu läsert jag inget då han är så liten.

    Men jag tog bort den texten, och så kom din mamma med en liknande ide. Kanske sätter upp två sagoböcker ändå. Sånna fina böcker som jag hade som barn. Mest som prydnad, tills han uppskattar högläsning.

    Tack Malin och Malins familj för fina idéer=)

    SvaraRadera
  3. Kan du inte bli bättre på att skriva om vart sakerna kommer ifrån? Så sjukt fina och jag vill gärna pynta mitt hem med det! Sängen, kristallkronan och hyllorna är to die for!!

    SvaraRadera
  4. vad praktiskt det ser ut :)

    SvaraRadera
  5. Josefine: Gjort! Sängen och hyllorna finns kvar på IKEA. Sängen finns även i vitt. Kolla gärna blocket. Sök på hemnes. Var noga med om du ska ha 160 eller 190 sängstomme.

    SvaraRadera
  6. Åh tack så hemskt mycket!!

    SvaraRadera
  7. Åh vilka fina hyllor - de har jag också suktat lite efter!

    SvaraRadera