måndag 26 januari 2009

Sjuk

Som jag nämnde i inlägget under är jag sjuk idag. Det började i morse när jag vaknade och hade då ont när jag svalde. På jobbet kände jag mig tung och hängig så jag gick hem. Tittade med ficklampa i halsen och såg små prickar längst bak i munnen. (inte i halsen). Under dagen har prickarna spridit sig och blivit fler och har även nått halsmandlarna. Fast det är inte så många på mandlarna, mest där bak i munnen.


Jag ringde hem för att säga att jag skulle gå hem från jobbet och då frågade Gabriel om han skulle komma och hämta mig. Snällt.
Sen sov jag hela eftermiddagen. Nu på kvällen fick jag köttfärslimpa med potatis och lingonsylt.


Vi ligger i soffan. Gabbe spelar Fable II på X-Box och jag ligger bredvid. Här bäddar jag ner mig bredvid Gabriel.


Roligare än så här är det inte att må dåligt. Tror att jag har feber men vet ej säkert för vi har ingen febertermometer. Men när jag tar på huden känns det konstigt. Måste stoppa ner mjukisarna i strumporna för annars åker dom upp och ner på benen och då gör det typ ont. Kan inte ta i mitt ansikte för det känns jätteobehagligt.

.
.
Imorgon mina vänner kommer det att ske en stor förändring. Hur sjuk jag än är skall jag till frisören kl 09:00 för jag har väntat i över en vecka på en tid. Jag kanske skall tona håret ljusbrunt och sen skall jag klippa mig och klippa till luggen så jag kan ha den både rakt fram och åt sidan.
Kram på er.
.
.

4 kommentarer:

  1. Halsfluss? Krya på dig!

    SvaraRadera
  2. krya på dig !!!! snart är det ju din stora dag !!!! puss å kram love u

    SvaraRadera
  3. Krya på dig gumman!
    Ska försöka komma på kalaset. Vade visst lovat att gå på björn rosenström också. Kanske går att kombinera? Vad önskar du dig från kungliga hufvudstaden? Vet du? Du borde skriva om hur dumma SL är. Jag fick böter på 1200kr plus att dom tog mitt nyinköpta kort för 400 så jag fick springa o köpa ett nytt för 700. Skulle bara åka en station och handla lite mat. :( Var bara tvunget att skriva av mig lite. Fin blogg men den tar lång tid att ladda med mitt 3G nät. Snygga gaddar, jag var lite skeptisk i början till om du verkligen behövde den men resultatet är ju oklanderligt. Sorry läst för många tunga böcker på siståne. Puss G natt

    SvaraRadera
  4. Oj blev krångligt det där. åkte iaf på reducerad biljett för folk under 20 för att jag inte fått mitt CSN kort än. Så kom det fem morska kontrollanter och gick på i just min vagn på just den stationen jag gick på, en station hemmifrån. Suck!

    SvaraRadera