torsdag 1 januari 2009

Ny TV

Dagen innan NyÅr så gick våran Tv sönder. Bara sådär. Då ringde Gabriel sin pappa, och Leif och Gabbe åkte då och köpte en ny Tv. Den är jättefin. Synd bara att den andra är sönder. Var meningen att vi skulle ha den i sovrummet den dagen vi köpte en ny Tv till vardagsrummet. Men vi skall ringa runt och fråga vad en reparation går på. Om det ens är värt.
Gabriel och Leif packar upp den nya TV:n.
.
.

4 kommentarer:

  1. Gabriel och Leif har tummen mitt i handen...man drar ut dom fyra vita handtagen där nere och vipps så kan man lyfta upp den som ett stort lock! Px8 är från 2007 så ny nja..

    SvaraRadera
  2. Till Anonym ang TV: *Asgarvar*
    Och dom kämpade så länge med det där. Så lätt det var egentligen. Haha. Va söta de där två är. Har skrattat till och från hela morgonen. Jag skall träffa Leif senare idag. Då skall jag berätta det här för honom.

    2007. Klart tv:n är ny. Den är ju inte begagnad. Sen satasade vi på en TV inom en viss prisklass med bra bild. Nästa steg är väldigt dyra.

    Du verkar kunna en del. Vet du vad en reparation går på? och vart det är billigast. Vill ju ha den som gick sönder i sovrumemt.

    SvaraRadera
  3. Tja det är en bra tv det råder inget tvivel om.Reparation av en platt tv kostar nästan lika mycket som ny tro det eller ej, är det en gammal tjock tv köper man hellre en bättre begagnad.Vad jag vet så finns det bara en butik som reparerar och den ligger på samma gata som bilprovningen och är det garanti fel och den är köpt på elgiganten får ni aldrig mera se den...

    SvaraRadera
  4. Till anonym ang TV: Den är köpt på elgiganten och ingen garanti kvar. Det är en platt tv på 40 tum. Känns så onödigt att köpa en helt ny. Hörde om en bra på Bäckby. Skall kolla in den först.
    men annars så hej då TV:n =(

    Den vi har i sovrummet nu är min gammla tv som är en tjocktv på mindre än 20 tum. Har haft den sen jag var typ asliten. Hållt i alla år. Inget krångel.
    Gamla saker är rejäla saker. Gäller även min första digitalkamera. Använder den inte men den är hel och har aldrig krånglat.

    SvaraRadera