torsdag 8 januari 2009

Idag överraskade pappa mig!

Jag skulle få ett skrivbord som pappa haft när han var liten. Jag hade planerat att sandpappra det och därefter måla om det. Idag kom pappa hem till mig med skrivbordet och gissa vad han hade gjort åt mig?
.
Tagit bort gammal färg och sprutmålat det i vit lackfärg. Skrivbordet ser som nytt ut. Så himla fint då jag gillar lite äldre möbler.
.

Gabriel håller i skrivbordet när pappa skruvar dit benen.


Så här fint blev det i gäst- och garderobsrummet. Synd nog var stolen för bred så den går inte in under skrivbordet. jakten på en ny stol börjar men det kan ta tid. Tills dess nöjer vi oss med att ha stolen på sniskan.

Oj, ser ni den fina klockan vid sängen? Den köpte jag igår.
.
.

3 kommentarer:

  1. är det inte det som lalla hade?

    SvaraRadera
  2. Till Ninni. Jo, hon hade väl fått det av pappa eller Nonna kan jag tro. Nu fick jag det. Det skulle slängas och jag tyckte det var så synd när det har en historia bakom sig. och att pappa hade det förut. Tänk att det än idag är i så bra skick. Jag fick även lite virkade mattor av Nonna som vi hade till djuren. Fick virkade klänningar som jag inte kunde låta slängas när Nonna har jobbat så mycket. En hel skokartong med smådjur. jag blir så nostalgisk. Alla djur jag har tappat bort har jag nu igen. (Lalla har haft lika) Nu har Bernad och Bianca ett nytt hem. Och det leks flitigt med dom. varje gågn Emilia och Amanda kommer hem hit tar jag fram lådan.
    Kram

    SvaraRadera
  3. de var varken nonnas eller lallas skrivbord , det är mitt och jag avskydde de . men vad bra att nån har dålig smak iaf,

    SvaraRadera