torsdag 8 januari 2009

Så ont så ont!


Här! Här jag har jag ont. I örat, i tanden och i halsen. Tror det är tanden som spänner sen igår. Sprider sig som en löpeld.


Det rinner nästan tårar ner för min kind. Mina händer spänner sig när jag håller för min kind. Har tagit en voltaren men vad hjälpte det? Fick nog. Vill bara kunna slappna av.


Tog två glas Coca Cola. Det är ingen vanlig cola, men nu är jag inte nära gråten i alla fall. Nu är jag varm i kroppen och kan slappna av. Hö hö.

.
.

10 kommentarer:

  1. Åhhh....jag lider med dig, jag gör verkligen det. Har inte känt på smärtan ännu, då jag får rälsen om tre månader, som jag ska ha i två år.

    Kan du inte ta bilder på leendet? Det är spännande att se hur rälsen och tänderna utvecklas?

    Men, håll ut! Håll ut! :) Kram

    SvaraRadera
  2. Till anonym ang tandställningen. hur kan du veta min smärta om du inte har fått rälsen ännu? haha. har aldrig haft ont förut. Första gången. Idag är det bra igen=) Lugn lugn=) Var mitt eget fel. Varje gång man byter tråd så spänner det. Då skall man kankse äta mjuka saker. Jag åt cheesburgare. Det var nog lite för hårt så tänderna fick jobba.

    Skal lleta gamla bilder och ta likadana bilder fast i nuläget. Blir nästa vecka då jag har fullt upp med en fest som skall äga rum i morgon.

    Kram på dig och var ej orolig.

    SvaraRadera
  3. Haha hur jag kan veta din smärta? Det är ju bara att tänka....tänderna sitter hårt fast i munnen och tänk dig att de ska flytta sig...Har du haft inflamation i tandköttet? Den smärtan, plus mycket mera! Haha :)

    SvaraRadera
  4. Till anonym. Nä, ingen inflamation. men du skall inte oroa dig. Det gör ont när tänderna står still. Det är som om de spjälar emot då. Så fort de börjar röra på sig känner du ej tandställningen. Igår var faktiskt första gången jag hade ont. En dags smärta på 4 månader är ingenting ju! Det kommer gå bra för dig=)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Du är så jävla vacker Marlene. Tandställning eller ej så är du en 10+

    SvaraRadera
  6. jag knapra ipren hela tiden`:D kände knappt nåt, men nu, heh, så funkar de inte om jag typ ska ta mot en förkylning >.<
    att ha tandställning i 13-15 års ålder var inte kul. tycker synd om dig att du faktist varit ganska dum i väntat, eller fick du ingen tid?
    anledning för att du är sen?

    SvaraRadera
  7. Till anonym ang tandställning. Synd om mig? varför? Det är väl inte synd om mig. Det är väl lyllo mig att jag har tur som fick till slut. Eller?

    Sen, ja, det kostar jävligt mycket så var tvungen att jobba ihop pengarna. Mognad är väl en annan sak.
    Jag fick väl chansen när jag var 12 år, sedan ändrades "kraven så då fick jag ej längre. jag tiggde och bad, grät och drog historier för tandläkarna i flera år. Så mitt fel med tänderna är inget fel utan bara att jag ej trivs med mina tänder och jag vet att det blir värre med åren (tänder flyttar på sig) Så när jag jobbat ihop pengarna ringde jag runt för att se vart jag kunde sätta in tandställningen någon stans. I Västerås är det över 3 års väntetid så det fick bli i Sundbyberg. Dom är så snälla, har bästa servicen och nyaste tekniken.

    Här kan du läsa och titta om när jag satta in den.

    http://marlenezufic.blogspot.com/2008/10/tandstllningen-r-insatt.html

    SvaraRadera
  8. O.o du har räls utan att det är fel på dina tänder??

    hade överbett så att jag vid runt 25 eventuellt skulle kunna bita mig sjlv så ja skada mig i tandköttet, jag ville liksom inte men det var lika bra. Du bad om att få det? XD först trodde jag att du inte velat ha det

    hoppas du får ett fint leende

    SvaraRadera
  9. O.o du har räls utan att det är fel på dina tänder??

    hade överbett så att jag vid runt 25 eventuellt skulle kunna bita mig sjlv så ja skada mig i tandköttet, jag ville liksom inte men det var lika bra. Du bad om att få det? XD först trodde jag att du inte velat ha det

    hoppas du får ett fint leende

    SvaraRadera
  10. Till anonym ang tandställning..igen:
    Jag har alltid velat haft det. men eftersom det inte är något fel tex, biter fel, kan ej äta, m.m så räknas det som ett kosmetiskt fel.

    Hoppas jag med att det blir. Väldigt lång tid kvar bara...

    SvaraRadera