lördag 21 juli 2012

Texas Longhorn Steakhouse • Västerås. Glasbit i halsen

Igår efter en lång dag med renovering av barnrummet så avslutade vi kvällen på en av Västerås nya restauranger, Texas Longhorn Steakhouse, som ligger vid nya SF-bion.

Precis när man kom in i restaurangen fanns en bardisk och där stod det en kille och plockade in glas. Vi frågade om det fanns något lediga bord och det trodde han. Han skulle bara ställa in glasen först, sa han. Så tappar han ett glas i golvet som fullkomligt exploderade. Jag ser hur glasbitar flyger över bardisken mot mig, Jag känner glassplitter på mina händer, och värst av allt, jag stod med öppen mun. En glasbit får rätt ner i halsen på mig varpå jag får panik och springer ut och försöker kräkas upp glaset. Det går inte och jag bara hostar och hostar. Får ur mig ordet glas och pekar på in hals. Gabriel kommer med vatten och sa att jag skulle försöka svälja glaset. Jag drack och lyckades få ner biten tror jag. Kändes som den satt kvar men det blev ett sår och då känns det som det sitter kvar.

Hur som helst gick vi in igen för att få oss ett bord, fast jag var helt chockad och hostade än. Killen som tappat glaset kom fram och frågade om det gick bra. Jag svarade: Jag tror jag lyckades svälja glasbiten, men hur det gick, ja, jag fick glas i halsen.

Vi fick ett ledigt bord och beställde in mat. Jag hade ont i halsen så det var jobbigt att äta. Samtidigt ville jag fort få mat i magen så inte glasbiten skulle rispa upp något inifrån. Hört att man ska äta gröt helst, men vad som helst går bra. Bara inte magen är tom.
När vi skulle betala och gå. Tror inte att Texas Longhorn Steakhouse bjöd på varken mat eller dricka. Enligt mig borde jag fått en ursäkt av chefen och blivit bjuden på all mat. Men inte ens en efterätt erbjöd dem sig. INGENTING. Men glassplitter i halsen och en chockad mamma. Det går an.

Det som hände var väldigt hemskt och jag har ett litet sår i halsen idag. Igår kväll låg jag och svalde och svalde för det kändes som om biten satt kvar. =(

2 kommentarer:

  1. Ät sparris! Det lindar in glasbiten och hindrar den från att göra någon skada. Men kontakta sjukvårdsupplysningen är nog bra att göra för säkerhets skull också :)

    SvaraRadera
  2. RING ÄGAREN!!! Berätta vad som har hänt! Det är inte säjert att ägaren var där och det är inte säkert att personalen vågar bjuda på mat pga vad chefen skulle säga. men ring så han vet och kan kanske kompensera er om det är det du vill. och ja ring 1177 och hör vad dom säger om glasbit i magen. Hoppas allt går bra!!!

    SvaraRadera