torsdag 19 juli 2012

Idag har vi badat i en uppvärmd pool. Första gången jag badar i sommar faktiskt. Om man inte räknar med badhuset där jag var med Antonio en gång.

Jag badade mest av alla. Älskar att vara i vattnet. Lånade ungarnas simglasögon och simmade under vattnet, tog bilder och bara kände mig lätt. På något vis finns det inga bilder på mig som är normala. Kanske för att ingen tog kort på mig. Jag tog bara kort på mig själv under vattnet men dem får ni aldrig se för de blev inte så smickrande. Hahaha. Jo, Gabbe tog en bild när jag hoppade. Som sagt, inte en enda normal bild.
Vi hade med oss en gul badring och en smurfbåt som Antonio fått av mormor och moster. Smurfbåten gjorde succé. Där kunde Antonio ligga och leka med en leksak. Jag hängde på sidan och simmade runt i vattnet edans jag pussade på honom.

När vi kom hem packade vi upp allt och sen åkte vi ner till hamnen och åt mat. Några från BigBrother satt där. Jag kunde inte titta för då hade jag blivit stirrig. Bara stått och glott. Det klan bli så när jag ser någon från tv i verkligheten. Hahaha.
 Ser ni varför jag tagit denna bild? Något som är ovanför vårat bort till vänster, det med skålarna på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar