söndag 22 juli 2012

Loppis Ängelsberg, Antik och Kuriosa

I förra inlägget skrev jag om ett loppis vi varit på som ligger i Ängelsberg. Loppis och loppis, Antik och Kuriosa heter det väl. Jag skrev även att det var ett väldigt fint och bra loppis fast med höga priser, så jag hade inte råd med något. Som sagt var det så många bilder jag tog på loppiset, så det fick ett eget inlägg. Ni som tycker om loppis och begagnat hoppas jag kan uppskatta detta inlägg=)

4 kommentarer:

  1. Åh, jag blir alltid så sentimental och gråtmild när jag känner igen gamla saker från min barndom. (Kanske bör tillägga att jag växte upp ensam med en prylsamlande toka till farmor.) Jag tycker det är så roligt att fler unga skapar unika hem med häftiga blandningar av gammalt/hemgjort/nytt/omgjort. Jag kräks lite på alla dessa opersonliga ikeahem.

    SvaraRadera
  2. Minns du vad hushållsvågen som du har tagit kort på kostade? Menar den Vågen som är ensam på bild under det kort där det är två vågar.

    SvaraRadera
  3. Det står på bilden. 950 kr står det på prislappen. Men jag har någon dum funktion när man klickar på bilderna så det visas i en svart ruta och går inte att zooma in.
    Det är ett förbaskat överpris. Skulle gissa på att du får en sån våg för 200 kr. Jag köpte min våg för 200 kr. Kolla på blocket. Sök på "gammal våg". De ligger på 200-250 kr.

    SvaraRadera
  4. Tack för info.. Har en sån våg så jag var mest nyfiken=)

    SvaraRadera