lördag 21 juli 2012

Ängelsberg

Vi har åkt på utflykt till Ängelsberg. Man åker genom Virsbo, som jag för övrigt vill bo i i några dagar för det var så fint och gammalt där, sen svänger man av mot Ängelsberg. Där finns massa fint att besöka så som, loppis, antik och kuriosa, fik, restaurang, oljeön, stig längs vattnet med konstverk, lapptäckeutställning och fin natur.
Vi gjorde allt ovanstående förutom att åka med båt över till något som kallas oljeön för vi hann inte+ det hade varit jobbigt med barnvagn och hålla på.

Första bilderna är vi utställning av lapptäcken. Efter det gick vi några meter till Restaurang nya serveringen Engelsberg. På samma gård ligger ett fik med ett litet loppis. Vi tänkte först fika men beslöt oss för att äta middag. Det var så vackert inne i restaurangen så jag var helt övertygad om att maten skulle kosta 300kr/person, men det var lunch och kostade 80 kr/person. Haha. Vi satt ute i trädgården och åt.
Efter maten åkte vi till ett ställe vid vattnet, ja, allt ligger vid vattnet, men detta var en stig med olika konstverk längs slingan. Jätteroligt var det.
Vi avslutade Ängelsberg med att gå till en Antik & Kuriosa-butik. Det får bli ett eget inlägg om butiken för jag tog MASSA bilder. Var det finaste ”loppis” jag varit på i hela mitt liv. Jag tittade och titta på alla saker. Gjorde gott för min själ. Tyvärr var det väldigt dyrt så ingeting fick följa med mig hem. Men det var en upplevelse att få gå runt och titta på alla saker.

På väg hem stannade vi på café 66 som ligger på väg 66. På övervåningen var det ett loppis men det var inget speciellt. Tittade lite snabbt. Sen satt vi ute i blåsten medans Gabbe åt sockerkaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar