lördag 7 juli 2012

Power Meet 2012 i Västerås fredag

Jag och Antonio gick ut och satte oss kl 17:00. Sen kom min granne Malin. Min mamma och hennes väninna och lillasyster kom. Där satt vi hela kvällen och folk kom och gick. Hade skitkul igår. Malin och jag satt där ute till halv ett på natten. Antonio hade hörselskydd och sov så mysigt i vagnen. Jag har sett snoppar, rövar, bilar, raggare, folk som stod på biltaken, tjejer i bh och mycket annat. Vissa åker farligt, de kan ju ramla från bilarna och dö!! eller skadas allvarligt. Folk tappar gränserna med alkohol i kroppen.
Hur som helst så hade vi en rolig kväll igår.
Jag hade fottat denna bil dagen innan och redigerat bilden så fint. Så jag hade skrivit ut bilden på foto och lagt i ett kuvert med en förklaring. Hoppas de som körde bilen blev glada.
Mäktigt!
Bytt om till bekvämare kläder på kvällen.

17 kommentarer:

  1. Snygga bilder och snygga bilar! Jag tog också lite bilder under Power Meet http://vasterasbilder.se/tagged/powermeet

    SvaraRadera
  2. Gick förbi där igår. Såg inte dig. Såg däremot Gabriel. Han satt med en tjej. Så du vet. Kanske var hans syster.

    SvaraRadera
  3. Det var INTE hans syster?????

    SvaraRadera
  4. Haha! Dagens roligaste kommentarer.
    Vad är det ni insinuerar, att Gabbe skulle ha någon annan på sidan av eller?
    Larv!

    SvaraRadera
  5. Men snälla rara, vad var det för en kommentar! Att han satt med en tjej?? So what???? Han har väll tjejkompisar precis som Marlene har killkompisar. Larvigt, låt dem sköta sina grejer själva.

    SvaraRadera
  6. Gaaaah! Vad du är fin i håret!! Har du inte tappat något hår efter förlossningen?? Jag fick barn för snart 6 månader sedan och håret har rasat av. :( Det är hemskt!! Jättejättefin är du!

    SvaraRadera
  7. Alla: har det lite jobbigt nu men jag hoppas bloggen kommer igång snart.

    SvaraRadera
  8. Bu: löshår!! Tappade massa efter 4 månader. Minns inte. Nu tappar jag inte mer och håret jag tappade helt på båda sidorna av pannan är på väg att växa ut igen. Kram

    SvaraRadera
  9. Hoppas det inte är nått allvarligt som hänt. Saknar dig. :)
    Ja, efter fyra månader började mitt hår också att falla av. Är typ flint på båda sidorna av pannan. Hemskt! Men men, det växer ju ut. :)

    SvaraRadera
  10. Hoppas att du mår bättre snart! Saknar att läsa din blogg, du verkar vara en så übermysig och snäll människa. Kikar in här varje dag och är smått beroende och blir glad av din blogg!

    SvaraRadera
  11. Lotta: kramar till dig. Har massa bilder som vill upp på bloggen men datorn har varit avstängd sen i lördags! Behöver andas, tänka och vara ledsen. Men snart är jag sprudlande glad igen och får väl sitta en hel dag för att ta igen allt ni missat.

    SvaraRadera
  12. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  13. Skickar en stor kram!

    SvaraRadera
  14. Vad det än är som är jobbigt så kommer det lösa sig, det brukar det göra. Hoppas det inte är något allvarligt bara. Jag skickar massa kramar och massa positiv energi till dig!!! <3

    En läsare från södra Svealand

    SvaraRadera
  15. Vilken snygg klänning! Finns det en chans att du avslöjar vart du köpt den? :)
    Sandra

    SvaraRadera
  16. Sandra: Det var September 2010, Tiara Design, Drottninggatan 67, Stockholm. De har lite sailor och rockabilly. Köpte den enbart för att antingen ha om jag skulle åka båt, eller om jag skulle på Power Meet. Första gången jag använder den. Har en sån där seglarmössa också ;)

    SvaraRadera
  17. Aha,ok. Den är iaf riktigt snygg! Och det låter som att Tiara Design är en butik att kolla in! :)
    Sandra

    SvaraRadera