torsdag 17 maj 2012

Unisex-kläder i fina färger

Jag tycker det är så tråkigt att ha en jättefin färgstark body och så förstöra den med ett par enfärgade svart/gråa byxor, eller jeans.
Igår hade det kommit in superfina bodys på Lindex som passar både kille och tjej. (tummen upp för det)
Till bodysarna fanns matchande byxor.
Tycker kläderna påminner lite om Småfolk och Me&i i mönstrena och färgerna.
Detta var vad jag köpte till Antonio. Fast strumporna jag köpte var ett snepp mörkare, men de fanns inte på hemsidan. Så de blåa är exakt samma som mudden på de blå byxorna.
Tittar man noga på de gröna byxorna är mönstret gröna elefanter. De är så himla fina!!

Dumt på lindex med deras strupmor:
Antonio kan ha största strumpstorleken på bebis 19/21 men de sitter tajt över vaderna så jag får gå över till pojavdelningen och kolla där. Men vet ni vad, där finns inga enfärgade strumpor utan det är mycket med pirater, bilar, djur mm. Tänk om jag inte vill "mönstra" sönder mitt barn. Räcker väl med kläderna jag köpte. Så det blev de tajta strumporna på bebis.

Va, Marlene, vill du ha färg på ditt barn nu.
Ja. Som bebis passade han inte i regnbågens färger. Finast var vita enkla bodys. Inga avancerade klädersplagg då en bebis bara hänger som en klump. Sparkdräkt var det som satt bäst på honom.

Nu har Antonio storlek 80 och passar i färg. Idag provade jag det blåa settet (provar innan jag klipper bort tagsen) och han tyckte det var så roligt att se sig själv i spegeln.

Jag gillar mjuka byxor som sitter skönt. Jeans har han enbart om han ska vara lite "finare" eller "coolare". Typ om jag ska ner på stan eller om vi åker bort. Här hemma har han bara sköna mjukisar eller taights-liknande byxor. Dessa jag köpte nu från Lindex var tunna och mjuka.

6 kommentarer:

  1. Åh så härligt! Älskar sånt där djur/djungel mönster, jag hade gärna inrett barnens rum i det temat om jag haft möjligheterna till det.

    Jag klädde inte heller mina färgstarka plagg som bebisar, det kändes nästan vulgärt på så små,
    Men är det nån gång man ska brassa på med starka färger är det ju som barn:)

    SvaraRadera
  2. Snygga kläder! Jag kan tycka det är snyggt med en färgstark body och enfärgade byxor/tights och ett par mönstrade strumpor i samma kulörer som bodyn. Gillar att matcha en dregglis till också :) tycker det är lite synd att det inte finns samma utbud till kille som till tjej dock! Vill ju helst inte klä mina små pojkar i klänningar.

    SvaraRadera
  3. Var nog lite otydlig i i lägget. Detta är de första mönstrade färgglada byxor han har. Med detta pga att jag inte hittat några andra tidigare. Till tjejer finns mönstrade tagits med färgglad klänning. Till killar finns fina bodys men har bara hittat enfärgade byxor. Visst finns det men då blir det på nätet av nåt märke där ett sett body+ byxor går på 600 kr typ.

    Men, nu tänkte jag testa köpa en mönstrad t-shirt. Det är fint till enfärgade byxor. Skulle valat haft t-shirt med samma tryck som bodysarna men det fanns inte.

    SvaraRadera
  4. Oj va stor strl han har för att vara 5 månader

    SvaraRadera
  5. han är inte 5 månader än ens;)

    SvaraRadera
  6. Haha en liten kille som är glad i maten. Gulligt!!

    SvaraRadera