onsdag 2 maj 2012

Loppisdag med mamma, syster och Antonio

Idag tog jag med min mamma och syster och min lilla Antonio på en resa till Bäckby. Bäckby ligger utanför stan och där finns det lite affärer i ett område så som loppis, nåt klädhus, dollars, pizzerior och annat. Vi åke buss dit. Jag har väldigt svårt för att åka buss. Tycker det är jobbigt. Jag har som en lätt buss-fobi. Men jag gjorde det och jag klarade det.
På Bäckby var vi in på Läkarmissionen och Dollars. Sen gick vi hur långt som helst till Bäckby-loppis för vi skulle äta på en restaurang som ligger där bredvid.

Jag har hittat väldigt fina saker idag. Jag tycker det är roligt med gamla retro leksaker. För mig är det konst och design och jag vill ha det framme i vårat hem. Detta är ju så klart saker Antonio får leka med senare om han vill, men helt ärligt är det mest för mig egen skull då jag tycker det är roligt att inreda en hylla i hans rum med detta. Har samlat på mig alla leksaker jag har varit ute efter. Detta på olika loppisar under några veckors tid. Skulle buda på lite saker på tradera men hittade det jag var ute efter idag på Bäckby-loppis. Jag visste att ett bås där hade lite gamla leksaker och så hittade jag exakt det jag var ute efter. Jag blev så sjukt glad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar