torsdag 17 maj 2012

Antonio kommer få men för livet av sina leksaker

Titta vilken fin leksak till Antonio! Hahaha. Skämt åsido. Den här växte jag och mina kusiner upp med. Den har funnits hos min farmor. Hittade den i en låda i hennes skrubb då jag gick igenom alla leksaker för att se om det fanns något till Antonio. Jag hittade röda plastbestick, en röd retro plastmugg, nå slags byggklossar i plast, lite krims krams och så det här trollet. Nä vi var små visste vi inte att det fanns en kropp utan då var det bara huvudet som fanns. Jag satte huvudet på mina knogar och tryckte upp den i min lillasysters ansikte, samtidigt som jag hade otäck röst. Kroppen fann vi på äldre dagar. När jag letade leksaker i farmors skrubb hittade jag huvudet för sig och kroppen för sig. Satt läääänge och bände på huvudet då den skall lirkas på en metallring som i sin tur sitter på krogar. Detta för att huvudet skall kunna gunga fram och tillbaka på kroppen. Okej, nu blev den här leksaken läskigast i världen helt plötsligt. Haha. För mig är detta ett minne som måste föras vidare. I alla fall bevaras. Nu bevaras trollet hos mig.

5 kommentarer:

  1. Asg det där va absolut det vidrigaste trollet jag någonsin sett .. Haha är ju så man nästan får mardrömmar själv när man tittar på det..

    Skulle inte förvåna mig om det är ett sånt där troll som får liv på nätterna, när alla sover!!.. Gahhh skulle aldrig våga ha det hemma Hahah...!!

    SvaraRadera
  2. Vad är det för litet rör mellan benen? Hahahaha.

    SvaraRadera
  3. Har du hittat KROPPEN!!!!

    SvaraRadera
  4. Ninni: Ja,det gjorde ju VI för länge sen. Visste att den fanns. Nu låg den i en låda i skrubben så lagade den när jag kom hem. Folk tycker den är läskig.
    (Den står i en garderob)
    Får kommentarer på facebook så som: Stäng garderobsdörren och öppna aldrig mer igen.
    Hahaha

    SvaraRadera
  5. Ang röret mellan benen: Jag vet inte vad det är. Om den har haft någon funktion eller om någon pillat in det där.

    SvaraRadera