tisdag 1 maj 2012

Nattshopping på tradera

3 st bodys från Danska PIPPI
+ porto = 171 kr

Helt nya. Var butiksannons.
Jag blev kär i den på första bilden och tyckde det var sjuuukt billigt för en sån fin body. Mailade och frågade om hon kunde samfrakta om jag köpte två. Hon svarade att det blir samma porto om jag köper 2st som om jag köper 3. Då köpte jag tre.
Han har en dregellapp från Pippi som han har fått av sin mormor.

Har lagt till en massa bodys i min minneslista på tradera. Kläder från märket Småfolk. Härliga färger och mönster. Så otroligt lekfulla tyger.
Från märket Villervalla Färgglada och prisvärda barnkläder av hög kvalité i ett unikt mix&match-koncept som passar både tjej och kille.
me&i , molo, Lundmyr of Sweden.

Skulle vara roligt att ha några bodys med lekfulla mönster. Får se om jag budar på något i veckan. Är så många dagar kvar tills auktionerna avslutas...

3 kommentarer:

  1. Fina!
    Just Molo, Lundmyr, Småfolk och Villervalla är något jag köper massor av till våra barn då jag också älskar färg i barnens kläder.

    SvaraRadera
  2. Marlene, jag kom på en sak..
    Visst är A* mjölkallergisk? Eller har jag missuppfattat det?
    isåfall tänkte jag bara fråga vilken gröt han äter?

    SvaraRadera
  3. Tänkte annars tipsa om sinlac, den gillar Kelian jätte jätte mycket :) Den är helt mjölkfri och glutenfri och den smakar gott, och inte sådär järnigt som dom kan smaka. och så innehåller den jätte mycket vitaminer.

    SvaraRadera