söndag 27 maj 2012

Min bästis Josephine fyller 25år

Igår var jag på min bästis Josephines 25-årsfest.
När man kom fanns bål att smutta på och lite plockmat att mumsa på. Efter en stund bjöds det även på lasagne.
 Josephine öppnar presenter.
Nu är det frågesport. Väl planerat av Josephine. Kategorierna var sex och samlevnad, allmänt och hur väl känner du mig (Josephine). Vi var tre lag. Svarade laget fel fick man äta jello shots. Det var fan trögt att få ner de där dallret genom halsen, men samtidigt roligt för jag har aldrig i hela mitt liv ÄTIT alkohol.
 Mitt lag, även det vinnande laget! Här med varsin geleshot i handen, påväg in i munnen.
 Lekledare Josephine.Vårat lag är det i mitten på tavlan. Ni ser ju hur bra det går för oss=)
 Hemmabakad tårta och cupcakes. Jag fick en matlåda med mig hem till Gabriel. Han älskade tårtan!
Josephine hade plockat bort tv:en för annars hade väl alla bänkat sig i soffan och kollat på eurovision. Detta hindrade inte Julia och mig som spänt följde röstningen via svt.se, Julias mobil.
 Så här glada blev vi när Sverige vann!

Tack för en trevlig och rolig kväll Josephine. Skrattade massa, fick träffa nya människor och du hade förberett allt så bra. Me like=)

2 kommentarer:

  1. Det är så kul med alla såna här bilder du lägger upp! :) blogga mera! Älskar din blogg, jag har fastnat för den helt och går in och kikar nästan varje dag. Kraam

    SvaraRadera
  2. Det är svårt att blogga mera då Antonio "sitter fast på mig". Jag kan blogga när han sover. Just nu är min nya iphone på lagning men när jag får tillbaka den så har jag ju kamera med mig vart jag än går=) Då är det lättare att fota det jag gör om dagarna.

    Kram

    SvaraRadera