tisdag 29 maj 2012

Mobilen klistrad mot örat

Det är så mycket styrelsearbete just nu. Massa ärenden som ligger öppna. Så fort Antonio sover middag eller är lugn så passar jag på att ringa och fixa. Idag har det varit extremt mycket. Mobilen klistrad mot örat mest hela dagen. När samtalen var klara kunde jag vara lite social under promenaden.
Syster skulle ta bild av blommorna. Hon fick med en spindel såg hon i efterhand. Precis en sån där grön hittade jag på en av köksstolarna i går. Den höll på att bygga bo. Hade väl kommit in genom att den satt fast på vagnen eller i mitt hår.
 HJT servic. Check.
 Försäkringsbolag. Check.
 MBF. Check.
Vagnen smakar mumma idag också. Check.
 Syster plåtar Hiro.
"Projekt att ta hoppbild". Jag blev så mongo på alla hoppbilder så mina hoppbilder läggs inte ut.

10 kommentarer:

  1. Hej. Super söt son ni har:-)
    Måste fråga dig om vintage girl tunikan, har en grå helt ny men kan inte ha den, vet du någon som är intresserad att köpa? har frågat många men ingen vill, Känns jobbigt att ha lagt ut så mycket pengar och sen får man inte den såld. Hoppas på svar från dig:-)

    SvaraRadera
  2. Den på bilden är fron lindex. Testa att lägga ut på fb. Jag brukar lägga ut saker, dock saker jag har skänkts bort, på Facebook. Har även efterfrågat saker men har inte fått någon napp. Sen har du ju tradera och blocket men fållor det ju frakt, samt att du på tradera kanske inte alls får så mycket pengar du vill för den.

    Köpte du en för liten kofta?

    Lycka till. Har själv en kasse killskjortor och jeans jag tänkte kränga på tradera..... När tid finns över...

    SvaraRadera
  3. Men Gud va massa fel det blev!!! Svarade från mobilen. Är inte så van med iPhone än. Förlåt!

    SvaraRadera
  4. Darling, sötnos, finaste du! Du är så duktig med allt arbete som du lägger på styrelsen! Du är verkligen fantastisk på att fixa och få saker gjorda! <3 Puss från Malin!

    SvaraRadera
  5. Hejsan.
    För det Första älskar jag din blogg!!
    Och sen till en fråga klipper ni hiro??

    Kram

    SvaraRadera
  6. Hejsan, tack för titten "hos mig" och tipsen om porslinsrengöring. Jag kollade in klippet om medlet till rökskadat porslin som verkade kanon, synd, de sa att det var förbjudet i hela europa :/ Ha en trevlig söndag! Hälsningar Helena
    Ps Världens sötaste baby har du! Ds

    SvaraRadera
  7. Anonym ang klipper ni Hiro: Ni och ni. Vill inte påstå att Gabriel någonsin satt saxen i Hiro. Jag klipper Hiro ibland. Svansen är yvig så den klipps som en boll. Tassarna rundas av framtill, likaså öronen, de rundas också. Håret växer fort så han är bara nyklippt några dagar. Just ja, rumpan toppas lite så inte bajs ska fastna.

    Ibland klipper jag hela pälsen på honom. Klipper honom kort kan man säga, eller bara tunnar ur.

    Nu var det länge sen jag klippte pälsen på honom för jag kan inte klippa Hiro och ha Antonio.

    SvaraRadera
  8. Okej tack så mycket då vet jag!
    Och får man fråga hur mycket kostade Hiro??

    SvaraRadera
  9. Vad kostade Hiro? Klart du får fråga det! Du får fråga vad du vill:) Hiro var "billig". Uppfödaren såg hellre till att hundarna fick bra hem. Hon själv hade inte velat betala någon hutlös summa. 16tusen betalade jag för honom. Sen tillkommer försäkring, tillbehör m.m men det är ju en annan sak. Hiro är renrasig och otroligt fin. Älskade Hiro:) undra hur många som läst min blogg och sen köpt sig en egen pomeranian?

    SvaraRadera
  10. Okej tack så mycket. Jag ska absolut köpa en pomeranian när jag flyttar hemifrån :D

    SvaraRadera