måndag 1 augusti 2011

Då bär det av till Arlanda då

Snart bär det av mot Arlanda. Jag har gått igenom mig packning en miljard gånger i huvudet. Hoppas jag inte har glömt något viktigt. Har myst och gosat med Hiro hela föriddagen. Gör så ont att lämna honom så länge. Det som är känns bra är att han får gå hem när han vill då han bor hos mina grannar på samma loftgång.

På den här resan kommer jag inte sola då jag är livrädd för pigmentfläckar. Har redan flammig hy så det räcker så. Det blir mer att hitta på saker. Jag skall bla åka in till Rom två dagar i rad!! Om inte maten är allt för dyr så får jag pengar över till en massa rolig shopping.

3 kommentarer:

  1. Hi my dear Marlene,

    congratulations to being pregnant. :-)

    I hope you are well and I wish you the very best for the upcoming time. :-)

    Yours Simone from Germany

    SvaraRadera
  2. tycker verkligen att de är jättekul att du är gravid, alla lyckoönskningar till dig o dina två killar! :) detta gör din blogg ännu mer intressant än den redan är, hur mysigt är det inte o följa någon som är gravid liksom? urmysigt!! :)

    SvaraRadera
  3. Sv: Hahah nej inte vad jag vet i allafall, va bara en bebis på ul i allafall *ler*
    Så ja jag menade kill och tjej namn.. Jo jag hade oxå massa listor förut men har tröttnat på de namnen och känner att de inte passar in nu..!!
    Men tjejnamn är nog klart bara killnamn jag vill ha lite fler möjliga alternativ att välja på!!
    Hoppas du kommer på nå bra =)

    Jag är i vecka 23 nu och magen den växer så det knakar men jisses va roligt det är att vara med om den här resan känns magisk.. men visst är det jobbigt ibland med alla sendrag, kramper, andfåddhet osv.. men ack så värt!!
    Hur mår du annars?.. illmående eller nå..

    *kramar*

    SvaraRadera