lördag 20 augusti 2011

Ny sjukdom under graviditeten?


Har fått något mystiskt. Det är faktiskt jättejobbigt och det började igår. Jag får skrattanfall helt plötsligt över ingenting och skrattar tills tårarna rinner. I skrattanfallen gråter jag samtidigt och jag vet inte alls vad jag känner för känslor.

Första skrattanfallet hade jag i kön till mcdonalds drive thru. Jag tänkte på när jag tog fel på våran bil och stod och ryckte i en annan bil i samma färg. Jag började fnissa. Sen var det kört. Jag skrattade så mycket så att Gabriel och syster förstod ingenting.


Andra anfallet var när jag skulle sova. Jag låg med min sovmask på och började tänka på en rolig händelse som hände på chatt-tjänsten msn för herrans massa år sen. Så jag började skratta. Sen blev det mer och mer. Gabriel försökte se på en film i sängen. Han förstod inte vad som hände, och inte jag heller. Tårarna rann ner för kinderna. Hela händelsen var väldigt jobbig för jag kunde inte sluta.


4 kommentarer:

  1. Hahah!! Underbar åkomma ju.
    Kanske kan det bero på hormoner i kroppen.
    Vissa blir överkänsliga och gråter för allt.
    Du har tvärtom, du skrattar åt allt.
    Och bättre är väl det.
    Men helt klart är det hormonerna.
    Det man känner känner man 1000 gånger starkare :)

    SvaraRadera
  2. Vet du Marlene, jag tror inte jag garvat så mycket i mitt liv som dom sista månaderna av min graviditet! Vet inte vad det var men jag skrattade mycket heela tiden! Hade glömt det tills jag läste det här :) kul om det va så jämt :)

    SvaraRadera
  3. det var likadant för mig :)

    SvaraRadera
  4. Sv: Tack snälla du för dina kommentarer i min blogg och för gratulationen.
    Ja, jag ska verkligen pyssla där. Finns ju snickarbod med alla möjliga verktyg.
    Alla rum ska få smaka på den vita färgen såklart. Öppna hyllplan i köket och romantiska tapeter i alla rummen. Guud vad jag längtar! *haha*

    Jaha, din farmor har ett gammalt hus? Brukar du åka dit nån gång?
    Stugor är det bästa som finns :)

    Ha en fortsatt trevlig söndag.

    SvaraRadera