torsdag 11 augusti 2011

Stor hund, tror hon är liten

Igår var min granne Pauline och hälsade på mig med sin hund Betsy. Betsy tror att hon är liten och vill gärna bli buren, komma upp i famnen och sitta i knät. Här har hon krypit upp i mitt knä när jag sitter på golvet. Där skulle hon mysa tills jag fick putta bort henne.

6 kommentarer:

  1. Fick ni veta om det var en pojke eller flicka på ultraljudet, eller tog ni reda på de på något annat sätt? Har hört att dom inte säger vad det är för kön i västerås?

    SvaraRadera
  2. Hej. Va roligt med lite graviditetsfrågor!! Vi fick reda på det på ultraljudet här i västerås. De kankse är nytt för i år att de har börjat säga. Jag vet att barnmoskan säger att man inte får veta, och det står på infopappret från ultraljudet men vi fick veta. och va skönt det är nu när vi vet. har köpt en massa fina kill-kläder nu när vi var i italien so jag skall ta bilder på och lägga ut här i bloggen. Idag skall vi titta på barnvagn och spjälsäng. Vi ville veta vilket kön det var hela tiden. Vi var helt överens om det=)

    SvaraRadera
  3. Jag ska på ultraljud imorgon och är jättespänd inför vad det kan vara för nån där inne. Men sen fick jag höra att man kanske inte alls får veta vilket kön de är. Hoppas iaf på att vi också får veta:)
    Bra, mycket kort ska de vara;)
    Åh vad kul att kolla barnvagn:) Kul att ha lite koll på nån som är ganska nära i veckorna också:)

    SvaraRadera
  4. Anna: Å så kul!!!! Hoppas ni får se hur bebisen rör sig, att han är vaken och pigg när ni är där. Hoppas allt går bra. Skriv gärna en liten kommentar om hur det gick!!!!

    PS: Vilken vecka är du i? För imrogon får du ju reda på exakt vilken vecka och dag du är i.

    SvaraRadera
  5. De blev en pojke!!! De gick jättebra, han rörde sig hela tiden:) Jag är i vecka 19+1 idag.
    Hittade ni nån fin barnvag?:)

    SvaraRadera
  6. Anna: Blir ju gråtfärdig för din skull!! GRATTIS!!

    Du ligger ju bara någon vecka efter mig. Idag är jag 20+5
    Då får du en tidigt januaribarn=)

    Kramar

    SvaraRadera