måndag 29 augusti 2011

Så gulligt så man smälter

Så gulligt så man smälter


Å vad jag har skrattat åt detta:

Jag skulle ta kort på nya overallen som jag skrev om tidigare idag. Då ville Hiro vara med i sängen. Vi gosade och han fick ligga i overallen. Sen skulle jag ta kort men då somnade han, I OVERALLEN! Det var så gulligt så jag smälte. Han bara låg där på rygg och sov. Hahaha. Fick väcka honom för den skulle ju av. Men han ta lite bilder innan.

På nedersta bilderna så har jag tagit bild så ni förstår vad jag menade med att den går att knäppa upp hela vägen så att det är lätt att klä på bebisen.

4 kommentarer:

  1. Sötnos till underverk har du ju redan.. Vad ska bebis heta??

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag har lite frågor som jag funderat över ett tag, men eftersom inte jag har någon blogg så kanske du kan svara på dessa antingen under denna kommentar, eller i ett blogg-inlägg?:) Min 1:a fråga är, bor ni i en 2:a eller 3:a? Hur många kvadrat är eran lägenhet på? Bor ni på bottenplan eller högt upp? Sminkar du dig varje dag? Hur ofta tvättar du ditt hår? Det är så fint!! Sen ser det alltid så fint ut hos dig på alla dina kort, så jag undrar även: hur ofta dammsuger & torkar du golven? Hur ofta dammar du? Hur ofta skrubbar du toaletten, handfatet & duschen? Haha, låter som värsta dumma frågorna, men jag har precis flyttat hemifrån och är nyfiken på hur andra har det, speciellt du som har det så fint!! Fäller din hund mycket? Kram Anna! Ps, ÄLSKAR DIN BLOGG!:D

    SvaraRadera
  3. jag skall svara på varenda fråga. sätter mig med dem nu på en gång. svarar i ett inlägg i morgon eller i övermnorgon. Har ju precis lagt upp en frågestund i inlägget ovanför.
    var ju superbra frågor ju. Va roligt det skall bli att svara på dem=)

    Kram

    SvaraRadera
  4. Men så söt hunden var i overallen!

    SvaraRadera