fredag 26 augusti 2011

Nu ska jag ner på stan och äta lunch.

Nu skall jag ner på stan för att äta lite lunch. Har på mig mina nya skor som inköptes igår.  Så sköna, snygga, praktiska och lantliga. Lägger upp bilder senare på dem för nu måste jag rusa.

7 kommentarer:

  1. Sv: HeHe ja man måste ju testa lite och Busan har inget emot att bli påklädd eftersom hon är så frusen jämnt ;)

    Okej då får jag nog åka och spana skulle tänka mig att hon behöver den största storleken. Oj riktigt billigt ja, ja hundkläder är som sagt svindyra annars!

    Haha ja står väl inte på först jag gör det snart.. man kan ju inte låta bli när det är så sjukt billigt och grejerna ser ut som nya =) Älskar att fynda!!

    Va inte hos min ordinare bm denna gång, hon har semester..så får se vad jag får för bemötande av henne..blir det samma får jag nog överväga att byta, men tror inte det är det lättaste eftersom man är ju skriven hos en viss vårdcentral så kan ta tid att byta tror ja.. =/ men men sorgligt och oproffisionellt av bm att bette sig så 2011 tycker jag. Och fördelarna hon slängde ur sig va mest trams och det gör mig bara mer irriterad nu när jag tänker på det..!!
    Hoppas du har en bättre Bm och att du för ett bra bemötande hur du väljer att göra eller inte göra med olika saker!!

    *kramis*

    SvaraRadera
  2. shit så tjockt hår har du lös hår ?

    SvaraRadera
  3. Anonym ang löshår: På bilden har jag mina clips i ja. Bra ögon du har;)

    SvaraRadera
  4. Sv: Hehe ja det lär bli massor med pyssel där. Vi ska göra ett pysselrum till mig inne i stugan och en snickarbod ute i ladan.
    Kan ju inte bli bättre.
    Så nu gäller det att beställa massor med tyger och fortsätta rita möbler sen är det bara att köra :)

    SvaraRadera
  5. Vilken härlig blogg du har!

    SvaraRadera
  6. Gu så söt du va då ;) läste din kommentar om min mage i Egoinas blogg o ville ba tacka.. de där e bra för självförtroendet o de behövs !! :D

    SvaraRadera