torsdag 11 augusti 2011

Titta på barnvagn och spjälsäng

Vilken underbar dag! Då jag lätt blir rastlös nu när jag är gravid så vill jag ha saker att göra hela tiden.

Idag blev jag väckt kl 07:20 från ett företag som hade frågor ang våra nya dörrar till trapphusen där jag bor. Jag har beställt så de skall gå att ställa upp (annars kommer man inte in med någon barnvagn ju). Vid 09:00 var jag ner och visade vart allt skulle sitta. Och nu en timme senare är allt klart. Så skönt att kunna ställa upp dörren när man har saker att bära ut i omgångar.

Idag skall jag snart sätta igång och rensa lite då min granne Rebecka erbjudit sig att åka till återbruket åt mig.

Därefter skall jag och Gabriel åka och kika på barnvagn och spjälsäng.

Sen till  IKEA och köpa hyllor och en trådback till förrådet. Klarar inte av att ha nem assa kartongen ståendes på golvet. Sakerna skall ut ur kartongerna och in i hyllan och lådorna så man ser vad man har. Skall vara lätt att gå ner till förrådet och hämta det man vill ha.

2 kommentarer:

  1. Hej! Har läst din blogg ett tag och tycker att du är jätte vacker! Önskar dig all lycka till med graviditeten och barnet! :)

    SvaraRadera
  2. sv: Okej ja gör det ska bli spännande att se..!!

    Japp och hela paketet är helt gratis ingen fraktkostnad eller något..
    Här finns paketet med boken i : http://www.goboken.se/Verktyg/Registrering/?promotioncode=IB001101

    Du vet att det finns massa andra paket som man får som gravid.. kan ge dig adresserna om du vill? annars är det bara att söka på gratis babyboxar så kommer det upp en hel del.. För i en del är rätt bra grejer, typ nappflaskor och blöjor och sånt som är bra att ha =)

    Hitta ni någon säng och vagn som föll er i smaken? själv tyckte jag det va en djungel där ute just med vagn hehe man visste till slut inte vad man ville ha hehe..
    *kram*

    SvaraRadera