måndag 15 augusti 2011

Idag har jag...

Som jag skrev titigare mötte jag upp mamma och syster för lunch. Sen cyklade jag och syster till bla babyproffsen för att kolla färg på barnvagn. Jag har valt vilken vagn jag/vi vill ha, men att välja färg när man har beslutsångest är inte lätt. Nu har jag valt allt. Vi skall beställa den nästa månad för att hinna få hem till till jul. Hämtade även ut min babybox från babyproffsen. Vi har även köpt lite kläder, mest baskläder, sånna han kan spy på ;) Blev även en kofta, två byxor, två blöjtrosor och tre strumpor.

3 kommentarer:

  1. Sv: Ser att du hittat lite gratispaket =)
    Finns ett på apoteksgruppen oxå http://babytobe.se/
    och sen får du även en gratis napp från mam och gillar dem på facebook.
    Finns även ett till box att få från facebook, har för mig den heter goodiebaby eller nå sånt brukar dyka upp i högerspalten när man loggar in..!!

    Va mycket fint du har köpt.. =) Och va roligt att du redan hittat din vagn, vilken färg vart det då?
    Själv känner jag mig inte säker på min vagn än men den blir nog bra får jag hoppas hehe..
    Visa gärna innehållet i din box om du får tid vore skoj och se om det va samma innehåll i den som den jag hämta på barnens hus .. =)

    Hehe hiro va ju bara för söööt.. han passar ju i bebystrumpor *ler*

    *kram*

    SvaraRadera
  2. Tack tack tack hälsar Killer :)

    SvaraRadera
  3. Sv:Ja gör det, man ska ta emot allt man får bara ett plus liksom.. =)
    Jaha..fick du inga blöjor? det var det i min, men håller med va mycket onödigt med.. men blöjor, blöjhink och nappflaskan va bra tycker jag =)

    Vagnen va super fin, passar dig jätte bra precis som du sa.. men du får va rädd om den i slaskvädret kanske lätt att den blir fläckig när den va ljus.. Men verkligen super fin tycker jag.

    Haha jaså du är rolig du... själv visar jag gärna upp men tassarna får de nog hålla ifrån magen, gillar inte sånt hehe.. =)

    *kjamis*

    SvaraRadera