söndag 31 juli 2011

Packar resväskan för imorgon åker vi till Italien

Då bär det av till Italien då. Imorgon åker vi så jag packar nu. Allt blir lite i sista sekunden då vi renoverar samtidigt. Igår tvättade jag allt. Idag har jag handlat, städat lite, packat, målat bordet m.m. Nu fortsätter renoveringen i nån timme till, sen skall vi bort, sen hem igen och packa klart och städa hela lägenheten.

Hiro är ledsen och tjurig idag för han fattar att vi ska lämna honom. Han skall bo hos mina grannar som bor på samma loftgång som oss, så han får gå hem när han vill.

Man får inte ha så många kilon i resväskan så jag har packat väldigt försiktigt. Med min gravidhjärna har jag väl glömt hälften hemma, vilket jag kommer inse när vi kommer fram.
 Italienresan kommer förhoppningsvis ge oss ett namn till bebisen. Vi tror att vi vill ha ett italienskt eller spanskt namn.

2 kommentarer:

  1. Ja vilken vacker mage du har!!
    Jag älskar Italien förresten.
    Jag är uppväxt hos en italienare. Mamma träffade en man när jag var 2 år gammal och skilde sig 10 år senare.
    Jag kunde till och med italienska ganska bra men nu är ju ganska mycket glömt med.
    Hoppas ni hittar ett fint namn under resans gång.

    Trevlig resa!

    SvaraRadera
  2. Sv: Ja eller hur och helst när det är som nytt är det ju kanon.. vi spara många kronor där, för jisses va vagnar kan vara dyra!
    Och sen är det ju en sån djungel man vet inte vad man ska köpa.. HeHe, men denna kändes okej!
    Sen kändes det bra att köpa av någon man känner så man inte blir lurad liksom..

    Ja det kommer nog vilken vecka som helst sen beror det ju på hur din moderkaka ligger oxå.. Min bebis ligger väldigt långt ner och moderkakan i bakvägg så kände lite sprattel ganska tidigt men nu börjar det komma riktiga sparkar och boxningar, känns så sjukt samtidigt som det är helt underbart.. =)
    Men det va svårt i början att avgöra om det bara va tarmarna eller om det verkligen va bebis ;)

    Hoppas ni får en underbar resa..och att ni kommer på nå bra namn till lillkillen =)
    Själv måste man tänka ut två hehe.. men tjejnamn är vi nog klara med, lite värre med killnamn, vill ha nå unikt som passar ett barn som är "blandat"(killen min är ju halv filipin)så får se vad man kommer på för fint namn..=)

    Ha så skoj på resan nu..
    *kramis*

    SvaraRadera