måndag 4 juli 2011

Imorgon skall jag förhoppningsvis färga håret


Utväxten växte snabbt. Utaan badrum har det varit svårt att färga den. Min syster har nu varit på mig om att jag måste färga min utväxt. Om jag orkar imorgon så skall jag åka hem till mamma och färga håret där (eftersom vi ej har något badrum hemma. På tiden. Man kan tro att jag bor i någon håla. Typ Bäckby, Råby eller Gryta.

9 kommentarer:

  1. Fördomar! Råby är otroligt fint, iaf där man köper sin lägenhet!

    SvaraRadera
  2. Hoppas det gick bra med färgningen, vill se bilder! ^_^

    Ang. engångstoning. Jag tror det bara heter toning/hårtoning? Eller? Man använder väl alla hårfärger bara en gång. Eller menar du en sådan som typ bara håller för en tvätt?

    XXX

    SvaraRadera
  3. Ja, håller med. Det där var lite fördomsfullt. Bor i princip varje hos min pojkvän i en fin villa på Bäcky, och har aldrig råkat ut för något otäckt här.

    Men gillar dig ändå;)

    SvaraRadera
  4. Kim: Skulle du vilja flytta dit och bo där?
    Jag kan inte tänka mig själv göra det. Läget betyder mycket. Inte själva huset/lägenheten. När vi flyttar till större går vi efter läget.

    Kra mkram ;)

    SvaraRadera
  5. Jag förstår det fördomsfulla, så har vi också tänkt tills vi hittade dröm lägenheten på råby. Jag går inte själv ute på sena kvällar men jag älskar området, så fint och lummigt, barnvänligt osv. Älskar att nya gallerian öppnar så att jag slipper åka in till stan, och hälla nå mer. Vår lägenhet har stigit i värde redan pga detta och då har det inte ens öppnat ännu. Man ska absolut bo där man trivs men jag lovar att bäckby, råby eller gryta inte är några hålor. Snart är det "er" del av stan som blir hålorna ...

    SvaraRadera
  6. Sonenta: Så du menar, på fullaste allvar, att du tror att Råby kommer bli mer poplärt än att bo nära/i stan eller vid hamnen?

    SvaraRadera
  7. Områden som Råby (nu när Sonenta skriver om det) kommer säkert att stiga i värde pga nya affärer och sånti närheten. I med det så kommer "patrasket" på Råby inte att ha råd att bo kvar. Därför kommer det alltså inte att finnas och ske lika mkt skit på Råby som det gjort förut.
    Jag bor på Bjurhovda. Men området (gatan) där vi bor är dyrare än andra gator på bjurhovda och därför har vi inget riktigt patrask där jag bor. Dom håller sig längre bort.
    Men om vi ska se det krasst så sker det mesta skiten nere på stan.
    För det är ju där alla krogarna finns.

    SvaraRadera
  8. Jag tycker absolut inte du kan säga att ett eller flera områden är hålor. Det finns mycket fina hus och lägenheter i både bäckby och råby.. Sen finns det ju dåliga, men så är det ju överallt? Även ditt område marlene:p

    SvaraRadera
  9. Ni har båda så rätt så. Nen detta är vad jag tycker. Jag skulle aldrig vilja flytta dit. Finns ju folk som flyttar till Hallstahammar frivilligt, medans jag får rysningar längs ryggraden av den tanken.

    SvaraRadera