måndag 11 januari 2010

MIna dolda talanger är att sy

Förutom stepdans kan jag tydligen sy...för hand
Hiro fick i julklapp en stor jacka/tröja som var för stor. Jag har för hand sytt in den. Den passar och vi har varit ute i snön och lekt nyss. Allt gick bra.
Ville bara berätta det.
God Natt=)

6 kommentarer:

  1. Tack vännen, jag tror det ska gå bra. =)

    Alla gör vi misstag så det är nog inte hela världen om jag inte kan allt,, =)

    SvaraRadera
  2. Hej, jag ska sätta in tandställning i slutet på januari. Såg att du hade haft det och fått jättefina resultat på bara 5 månader! Men jag förstår inte riktigt hur länge du hade den inne för du satte in den okt 2008 och i maj 2009 såg jag ett inlägg där du tagit ut den? Tog du ut den innan du egentligen skulle eller gick behandlingen fortare än planerat? Förstår att det är tjatigt med alla dessa tandställningsfrågor men jag skulle bli tacksam för svar:) min tandläkare säger att min kommer sitta 1-1,5 år och då undrar jag om det går fortare om man sköter sig och använder gummisnoddarna hela tiden. /Petra

    SvaraRadera
  3. Till Petra: Hej gumman. Tycker inta alls det är jobbigt, tvärtom är det kul att kunna hjälpa.
    Skall till mormor nu, men när jag kommer hem i eftermiddag så skall jag skriva svar på alla dina frågor. Så kolla bloggen senare=)
    Massa kramar Marlene

    SvaraRadera
  4. Till Petra igen: Här kommer svaren.
    jag satte in den den 11 saptemeber 2008 och tog ut den den 14 maj 2009. Tror det var 14, minns inte, men maj var det.
    Här är ett inlägg med före- efterbilder vad som skett på 5 månader:
    http://marlenezufic.blogspot.com/2009/01/fre-efter.html

    8 månader hade jag den inne. Min tandställning var av ny teknik, emn det innebar även större klossar, inte sånna platta som alla hade i skolan, dessa var mer fyrkantika och stod ut.

    Jag satta in min i Sundbyberg, Tandregleringen kronan. Hemsida trkronan.nu.
    Sen skötte jag tandställningen noga, och hade de satans gummisnoddarna varje dag på jobbet, varje natt. När jag åt ibland, jag svalde dom, de åkte ut på bordet. hahahah



    Tog inte ur den tidigare, utan den blev klart fortare än planerat. Jag minns att det var klart i april, men vi lät de nsitta kvar så att skulle sitta fast och bara för att vara på den säkra sidan.

    Ibland gick den sönder, så då fick man komma och laga den inom nån dag bara. Tandregleringen kronan är en privat klinik med bra servic.
    Rekomenderar dom verkligen.

    Vet tat jag inspererat folk till at ta steget från önskan till att verkligen sätta in tandställning. Vet även några som valt samma klinik som jag hade och alla är nöjda.

    Kronan ligger tre min från stationen. man går av i sundbyberg, går upp på gatan, upp mot konsum, och därifrån ser du huset där kliniken ligger i.


    Har en bild i gips på kina tänder före och efter tandställningen. kan försöka ta kort och lägga upp för din skull då=)

    KOm med fler frågor om du vill.

    Hoppas jag har svarat på det du undrade över.

    PS: jag var inte i behov av tandställning utan det ansågs kosmetiskt så jag fick betala hela kalaset själv....

    SvaraRadera
  5. hej:) jag har en liten fråga som ja vore tacksam att få svar på, varför var vissa av pluttarna på din tandställning i olika färg precis när du satt in den (grön,blå, röd)...men sen på nyare bilder är dom färgglada prickarna BORTA (?)
    :) krAM

    SvaraRadera
  6. Dom är märkta med färger så tandläkaren skall veta till vilka tänder de hör till. Framtänder, hörntä'nder osv. jag var jätteorolig ochfrågade om det skulle vara så.
    Jag sa:
    Skall jag se ut som en regnbåge i munnen?
    Men det är karamellfärg så det går bort efetr några dagar, fast jag pillade bort det.
    Kram tillbaka

    SvaraRadera