lördag 23 januari 2010

Födelsedagspresent från Gabriels farmor




Här är bilderna jag lovade i förra inlägget. Köpt på Åsby i Hallstahammar.
Om jag säger så här. Blir glad bara jag tittar på dom.

Fy så vackra saker jag fått=)

3 kommentarer:

  1. Ja, Åsby har verkligen fina jättefina grejer! Borde åka dit lite oftare =)

    Ang. svaret på min blogg: Hur pajade du ryggen? Är det slitage eller var det en olycka? Inte roligt alls att ha sönder sin kropp på ett jobb... Har du fått ersättning för det?

    Ingen brottning eller kullerbyttor för min del annars. Var och tatuerade mig igår, därav det extremt onda. Jag var säker på att jag skulle brinna upp igår, för så jävla mycket sved det efteråt! Kan inte heller vrida på huvudet eller använda mina armar på ett normalt sätt. Tycker aningen synd om mig själv fast jag inte har rätt till det... =)

    Ja, Anjélica växte upp helt plöstligt! Helt sjukt, vad fort det har gått! Nu är det ju full rulle med den unga kvinnan ;) Och kan tänka mig att det är jäkla skillnad på Gabbes bilder och bilderna jag lägger ut nu ;)

    SvaraRadera
  2. Ang. kommentaren i ett annat inlägg:
    I själva verket jobbar vi rätt mycket. Uppenbarligen gör vi det jävligt bra också, för chefen är livrädd för att ge oss två ledigt överhuvudtaget efterom lagret aldrig fungerat så bra som det gör nu ;) Jag får bara det att se ut som att vi inte gör det. Vårat jobb är inte ett dugg spännande att skriva om på så sätt.
    Våra "roliga" grejer tar i regel ungefär fem-tio minuter av dagen, från att man fått en snilleblixt till att idén är genomförd. Men på bloggen ser det ju alltid ut som att vi inte gör nåt annat om dagarna. Låter gärna folk tro vad dom vill ;)

    SvaraRadera
  3. Hänger en del på Åsby själv och har sett dessa saker där.
    Helt sjukt fint och man kan gå där i timmar.
    Tur att man har en förstående pojkvän ;)

    SvaraRadera