onsdag 20 januari 2010

Hittade den där bilden från 2007. Klippdockorna

Hur många av er har varit med från början på bloggen. Minns ni när jag och Gabriel var med på omslaget till tidningen STYLE? Vi skulle föreställa klippdockor.

2 kommentarer:

  1. Gud vilken söt hund du har. Har lite frågor angående din tandställning. Jag undrar vart du gjorde den och hur mycket det kosta? fick du något bidrag från försäkringskassan? Jag ska nämligen sätta in tandställning men vet inte vart än. Tacksam för svar. Mvh Linn

    SvaraRadera
  2. Linn. Jag bor i västerås och häör är väntetiderna ca 3 år. jag fick då tips om en privatklinik i stockholm, Sundbyberg.
    Åkte dit och dom tog avtryck m.m och mätte för att se om jag fick bidrag från försäkringskassan.

    Sedan hörde dom av sig och jag fick inget bidrag då det ansågs kosmetiskt.(Dom förlorar ju inget på om man har bidrag då dom får mellanskillnaden av färsäkringskassan, så dom försöker ju hjälpa en att få det, om man har så pass grova fel)

    Här är lite snabba svar.
    Bidrag: nej
    Vart: Tandreglerinegn kronan i Sundbyberg. www.trkronan.se
    Kosntand: 32...tusen. Delade upp min i tre omgångar så det blev ca 10 000 per gång. Då han man få ihop summan mallan alla månader. Typ. Bra om man har sparat ihop til ldetta innan. Der gjorde jag. jag jobbade i ett år för att ha råd.

    Hoppas du fick de svar du hade hoppats på. Undrar du något mer får du höra av dig.

    Kram

    SvaraRadera